2018 m. liepos 2 d., pirmadienis

Kerastase Aura Botanica in Kukla Box


Vienos iš mano mėgstamiausių plaukų priežiūros priemonių skirtos profesionaliam naudojimui yra Kerastase. Būtent todėl aš negalėjau praleisti Kerastase Aura Botanica naujos natūralios linijos ir neišbandyti naujienų, ačiū Kukla Beauty Box. Kaip aš reaguoju į plaukų priežiūros priemonių natūralumą? Dvejopai, iš vienos pusės gera plaukų šampūno arba kaukės sudėtis labai svarbu, bet tikriausiai, svarbiau už viską, man yra rezultatas. 



Kerastase – novatoriškas, unikalios formulės plaukų priežiūros priemones nuo 1964 metų siūlanti kompanija. Kurdami produktus, Kerastase meistrai pasitelkia pažangiausias plaukų kosmetikos kūrimo technologijas bei formules. Kompanija siūlo produktus, kurie ne tik saugo ir puoselėja natūralų plaukų grožį, bet kartu suteikia jiems nepakartojamą malonumą. Kerastase – pasirinkimas, trokštantiems naujovių, išskirtinumo bei elegancijos.

Kerastase Aura Botanica Bain Micellaire plaukų šampūnas/vonelė - tai švelni ir kvapni vonelė nualintiems plaukams, kuri pašalins visus nešvarumus. Šampūno sudėtis praturtinta rankomis spaustų Samoa kokosų ir Maroko argano aliejais, kurie maitina plaukus, o natūralios micelės sutraukia nešvarumus. Jūsų plaukai taps švarūs ir spindintys! Priemonės sudėtyje nėra silikonų ir sulfatų. Net 98% sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės.


Kerastase Aura Botanica Essence D'Eclat purškiamas maitinamasis aliejus, skirtas nualintiems ir nežvilgiems plaukams, maitina plaukus, lengvina jų suvaldymą, saugo nuo karščio ir suteikia žvilgesio. Ypatinga formulė - 98% gaminio sudaro natūralios kilmės sudedamosios medžiagos. Sudėtis praturtinta apelsinų eteriniu aliejumi, Maroko arganų aliejumi, Samoa kokosų aliejumi ir rožių vandeniu.

Naudojimas: Sukratyti, papurkšti 2-3 kartus drėgnus, rankšluosčiu nusausintus plaukus. Nenuskalauti ir formuoti plaukus kaip įprasta. Suformavus šukuoseną, galima dar 2 kartus papurkšti priemonės, kad plaukai taptų dar švelnesni.















Mano nuomonė:

Kaip aš ir sakiau pačioje savo įrašo pradžioje, Kerastase priemonės skirtos profesionaliam naudojimui, tačiau gali būti pritaikytos ir naudojimui namų sąlygomis, tik reikia profesionalios konsultacijos. Niekada, nuoširdžiai patariu, niekada nepirkite Kerastase priemonių be konsultacijos ir plaukų būklės įvertinimo, duodu 90% kad prašausite. Čia ne įsitikinimai, čia mano asmeninė patirtis, kai atrodo kad pats geriausiai žinai, ko tiksliai reikia tavo plaukams, o pasirodo ne velnio, priemonės arba per stiprios, plaukai po plovimo sulipę arba per mažai maitinimo ir galiukai sausi. Kerastase turi be galo ir krašto įvairių priemonių, todėl laviruoti ir gauti norimą rezultatą yra lengva. Grįžtame prie naujienos, Aura Botanica plaukų priežiūros linijos. Aš manau, kad tai mados banga, kai šampūnas savo sudėtyje neturi turėti silikonų, parabenų ir sulfatų. Aura Botanica linija praturtinta natūraliais aliejais ir jos sudėtis tikrai labai labai gera, bet ar geras rezultatas? Po pirmo bandymo man nuoširdžiai nepatiko, nes plaukai prie šaknų taip ir liko riebaluoti. Bandžiau antrą ir trečią kartą, rezultatas buvo geresnis. Pasakoju paslaptį, reikia visai mažai šampūno tam, kad su vandens pagalba suplakti švelnias putas ir būtent jomis plauti galvą, tada šaknys neapsunkintos, o galiukai pamaitinti. Šnekant apie patį šampūno poveikį, noriu pasakyti, kad jo konsistencija gana tiršta, aliejai labai stipriai jaučiasi. Aš nenaudoju nei kaukės, nei kondicioneriaus, tik purškiamą priemonę ant šlapių plaukų, mano sausiems ir balintiems plaukams to pilnai užtenka. Plaukas pasidaro švelnus, pamaitintas, apsunkintas ir labai gražiai krenta. Būtent tokio efekto aš ir norėjau, būtent tokio efekto aš ir tikėjausi. 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie purškiamą aliejuką, kuris iš karto tapo mano favoritu. Jis labai lengvas, maloniai kvepia, suteikia plaukams švelnumo ir blizgesio, o svarbiausiai kiek patiesina mano garbanas. Labai rekomenduoju išbandyti, manau būtent ši priemonė tikrai patiks bet kokio tipo plaukams.

Aura Botanica priemonių ieškome Kukla Beauty Box















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig