2018 m. liepos 21 d., šeštadienis

Estee Lauder Pure Color Love Magic LipTint Balm


Kaip aš jūsų visų pasiilgau.... Kaip aš pasiilgau rašymo, fotografavimo ir nuotraukų tvarkymo Vasara, todėl norisi daugiau laiko skirti sau, iš kitos pusės yra kitas darbas, kuris atneša pinigus, logiška, kad blogui atitenka vis mažiau ir mažiau laiko. Pagaliau aš pradėjau šnekėti Instagram stories filmukuose. Patikėkite, atrodo taip paprasta, tačiau mane save pralaužti buvo ohhh kaip nelengva. Nepatinka man mano balsas ir viskas. Bet šiandien ne apie mano balsą, dainų dainuoti nemoku, į daivanimo projektus nesuruošiu, o tyliai duše dainuoju savo mėgstamas daineles ir kas man gali tai uždrausti, o apie tai, kad greičiausiai atsiliepimai atsiranda mano Instagram Stories, todėl jeigu dar nespėjote pernumeruoti mano puslapio, labai prašau tai padaryti. 
Tęsiame pokalbį apie naujienas, jūsų dėmesiui Estee Lauder drėkinamieji lūpų tintai, o kas galėjo gauti tinką mėlynos spalvos? Manau tik aš ;-)



Tai tarsi ryškus bučinys. Naujieji lūpas maitinantys, sviestiniai lūpų balzamai puoselės Jūsų lūpas, suteiks joms putlumo ir pripildys žaismingomis spalvomis. Lūpos padrėkintos, minkštos ir vaisinės. 

Kur pirkti: Douglas





Mano nuomonė:

Na ir kodėl tokia neteisybė? Kodėl aš gavau tokį tobulą lūpų balzamą tokios slysčios spalvos? Tikriausiai reikia pradėti nuo pačios pradžios. Vasarą norisi lengvesnių tekstūrų ant savo lūpų, logiška, darant full makeup aš vistiek dažysiu lūpas matiniais lūpų dažais, tačiau kiekvienai dienai į miestą norisi lengvesnės ir nesvarios tekstūros kreminės pudros, skaistalų ir blakstienų tušo be šešėlių, o kas svarbiausiai, tiesiog balzamo ant lūpų. Kaip aš apsidžiaugiau gavus Estee Lauder Pure Color Love Magic LipTint Balm testavimui, nes tikėjausi kad mėlynas atspalvis transformuojasi į rožinį, raudoną arba tiesiog nors nematomas ant lūpų. Kur tau.... Jis mėlynas, suteikia lūpoms tokį šaltesnį atspalvį ir atrodo gana ekstremaliai. Taip, nebijau aš tų spalvų, bet šį kartą norėtųsi labiau naudojamos spalvos. Pats įpakavimas tiesiog tobulas, lūpų dažo forma viena iš mano mėgstamiausių, o koks balzamo kvapas, mmmmmm, koks nerealus vaisinis aromatas. Aš jau sau pasakiau, pirksiu iš algos arbūzinį variantą, nes labai patiko tiek tekstūra, tiek drėkinimas, tik su spalva nesusidraugavau.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig