2018 m. liepos 21 d., šeštadienis

Kokios nuotaikos šiandien jūsų plaukai? Mano rožinės su L'oreal Colorista Hair Makeup


Tai kokios nuotaikos šiandien jūsų plaukai? Mano rožinės su L'oreal Colorista Hair Makeup ryškiais plaukų dažais. Puikiai žinote, aš Dievinu ryškius plaukų atspalvius, tačiau norisi, kad spalva nedažytų drabužių, dažai būtų lengvai naudojami, o atspalviai ryškūs, plius negadintų plaukų, o spalvų pasirinkimas būtų didelis. Jau gana seniai gavau visą L'oreal Colorista Hair Makeup dėžę testavimui. Vis nebuvo progos išbandyti, o jeigu proga ir buvo, niekas negalėjo įamžinti rezultato. Viskas kas atsitinka Rygoje, lieka Rygoje ;) Bet spalva tobula ir nuotraukos gražios, ačiū Darjai.L'oreal Colorista Hair Makeup




O jeigu plaukų spalvą galėtum kasdien keisti be jokio vargo, lyg atliktum makiažą? #MERMAIDHAIR undinėlės šukuosena penktadienį arba#PINKHAIR rožiniai plaukai šeštadienį?
Su Colorista Hair Makeup nevaržomai rinkis ir keisk plaukų spalvą! Pirmoji plaukų makiažo priemonė: švelni gelinė formulė su makiažo pigmentais iš karto suteikia spalvą. Jokio sausumo, jokio tepimo, jokių įsipareigojimų. Užtepk, paskirstyk ir susikurk įvaizdį sruoga po sruogos. Švelni formulė, kurios nereikia nuskalauti. Nauja spalva akimirksniu – tai ne dažai, o plaukų makiažas, iš karto nuplaunamas šampūnu. Atrask visą 20 atspalvių kolekciją: 10 blondinėms ir 10 brunetėms. Be amoniako, be parabenų, 100 % veganiška.









Mano nuomonė:

Kai tik atsirado Colorista spalvoti plaukų dažai, man atrodo, visi atspalviai buvo mano išbandyti. Taip, puvo purškikliai, kurie taip dažydavo drabužius, kad omg, brangių suknelių tikrai užsidėti buvo neįmanoma. Buvo ir ilgalaikiai, kurie kelis plovimus atlaikydavo atspalvį, o toliau buvo oranžiniais. Net nenoriu prisiminti savo patirties per atostogas, kai skubiai reikėjo ieškoti kirpėjo, kuris perdažytų oranžinį atspalvį į pilką, nes suplanuotos fotosesijos reikalauja normalaus plaukų atspalvio. Na ir ką, vistiek bandėm, vistiek darėm, vistiek dažėm, nes noras paryškinti plaukus, nudažyti rožines arba mėlynas sruogas buvo kur kas didesnis, negu pasekmės.
Kaip aš jau sakiau, gana seniai gavau visą dėžę L'oreal Colorista Hair Makeup plaukų dažų. Mano plaukai šviesūs, tai labai didelis plius bandant visus atspalvius. Aš esu mačiusi reklamą, kur merginos plaukai buvo gana tamsūs, o su dažų pagalba kirpčiai buvo nudažyti ryškiai. Ir aš taip noriu, pagalvojau aš. Bet ne, kirpčių nenorių, o ryškių atspalvių noriu net labai. Visi L'oreal Colorista Hair Makeup atspalviai panašus į jau turėtus. Dažymo procesas nereikalauja labai didelių pastangų, užima kelias minutes. Kaip jau supratote, visų plaukų nudažyti negalima, geriausiai gaunasi sruogomis. Gamintojas siūlo dažų atspalvius blondinėms ir brunetėms. Aš specialiai ant plaukų bandžiau ir tuos, ir tuos, brunetėms atspalviai kur kas ryškesnis, tačiau nusiplauna taip pat gerai, kaip ir spalvos skirtos blondinėms, todėl pasirinkimas toks - blondinėms atspalviai pasteliniai, bus gerai matomi tik ant labai šviesių plaukų, todėl didelio stebuklo laukti nereikia. Spalvos skirtos brunetėms labai pigmentuotos ir ryškios, man jos patiko kur kas labiau. Man atrodo net nuotraukose puikiai matome kur koks atspalvis. Gelinės konsistencijos dažai pasiskirsto tobulai, po dažymo reikia pašukuoti ir viskas. Drabužius dažo, bet labai labai minimaliai. Aišku, patekti po lietumi nerekomenduoju, iš kitos pusės, ir nusiplauna be problemų, plius blogos įtakos plaukų būklei neturi.
Ar man patiko? taip, tikrai taip. Aš jau išbandžiau dar kitus atspalvius, galiu rekomenduoti visus rožinius ir raudonus, mėlyni ant mano kiek šiltesnių plaukų atrodo nelabai, o vat violetiniai mano nauja meilė. 

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig