2018 m. liepos 23 d., pirmadienis

PUPA makiažo valymo servetėlės


Gero pirmadienio, mano brangieji. Šiandien pavyko atsikelti anksčiausiai, todėl atsirado laikas blogui. Labai noriu pasidalinti keliais atsiliepimais, nes nuotraukų pridaryta be galo ir krašto. Pradėsime nuo makiažo valymo. Aš daug keliauju, vertinant vietą lagamine, neregistruojamą bagažą ir greitumą, pradėjau naudoti servetėlės makiažo valymui. Man jos taip patiko, kad mano kosmetinėje servetėlės pakeitė visus valiklius, prausiklius ir pienelius makiažo valymui.








Mano nuomonė:

Patikėkite, servetėlės makiažo valymui būna skirtingos, aš bandžiau labai labai daug įvairių variantų, nuo pigiausių parduodamų Maxima ir Lidl iki brangiausių iš Klorane. Pasakysiu nuoširdžiai, dažniausiai perku servetėles iš L'oreal, kaina yra prieinama, jos gera nuvalo makiažą ir nekemša porų. Tai kodėl aš nusprendžiau Jums pasakoti apie PUPA? Nes PUPA servetėlės išskirtinės, jos ne tik puikiai nuvalo makiažą, bet ir drėkina veidą. Aš neradau (tradiciškai) jokio normalaus aprašymo lietuvių kalba, tačiau iš pojūčių galiu paminėti, po servetėlių naudojimo veidas lieka nuostabiai švelnus, odą malonu liesti, susidaro toks įspūdis, kad aš dar naudojau lengvą drėkinamąjį kremą, nors taip nėra. Stebuklas kažkoks.... su kitomis servetėlėmis taip nebūna. 
Noriu paminėti ir labai praktišką PUPA servetėlių įpakavimą, kur labai sandoriai užsidaro ir servetėlės neišdžiūna taip greitai. Aš tokio tipo priemones naudoju kiekvieną dieną, todėl man vieno įpakavimo pilnai užtenka mėnesiui. Ne, kiekvieną dieną aš makiažo nedarau, tačiau darant kiek sunkesnį vakarinį makiažą, jo valymui reikia ne vienos servetėlės.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokio tipo servetėlių naudojimas prasidėjo nuo kelionių, o dabar aš jau nelabai įsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos be jų, taip aš sutaupau laiko ir priemonių. Logiška, po servetėlių naudojimo tonizuojantis losjonas ir kremas yra būtinas, tačiau po PUPA servetėlių šiuos du žingsnius galima drąsiai praleisti ir sutaupyti dar daugiau vietos savo kelionių lagamine. 
PUPA kosmetikos ir veido priežiūros priemonių ieškome Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig