2018 m. liepos 30 d., pirmadienis

GIORGIO ARMANI BEAUTY ECSTASY BALM Lūpų balzamas su atspalviu


Gero pirmadienio, mano brangieji, noriu pasidalinti savo nuomone apie GIORGIO ARMANI BEAUTY ECSTASY BALM lūpų balzamą su atspalviu. Labai ilgą laiką mano favoritu buvo Dior balzamai, jie nuostabūs, gerai drėkina, bei maitina lūpas suteikdami vos matomą atspalvį. Armani mano kosmetinėje naujiena, todėl testuoti malonu be galo ir krašto.



Giorgio Armani pristato “Neo Nude” kolekciją, jos tikslas, sukurti tobulos odos efektą, nemaskuojant, vengiant nenatūralaus tobulumo. „Neo Nude“ kolekcijoje panaudoti išgrynintos spalvos pigmentai, šviesą skaidančios bei atspindinčios dalelytės. Panaudojant tokius pigmentus optiškai maskuojami odos netolygumai, ir išlyginamas odos tonas, nemaskuojant.
“Neo Nude” balzamai lūpoms taps puikiu akcentu natūraliam makiažui. Švelni, sviestinė tekstūra slysta per lūpas, skaidri spalva paryškina lūpas ir suteikia lengvą atspalvį, neapsunkina, intensyviai drėkina ir lepina lūpų odą. Lūpos švelnios ir gundančios, lyg po bučinio.

Kur pirkti: Kristiana






Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, fotografuoti Armani Beauty kosmetikos priemones man jau didelis malonumas, aš net nešneku, kad tai fantastiška kosmetinės puošmena, kai lūpų dažus malonu pasiimti  į rankas. Klasuimas geras, ar verta mokėti tiek už lūpų dažus? Aš kai buvau paauglė, labai ilgai taupiau savo pirmajam Dior lūpdažius, nes norėjau, oi, kaip norėjau. Blogerė manyje gyveno jau tada, todėl klausymų verta ar neverta nebuvo, buvo noras, kuris buvo žymiai didesnis už progmatišką mąstymą. Aš jau seniai užaugau, tačiau noras pirkti mielus širdžiai daiktus nedingo niekur, gal net sustiprėjo, būtent ta varomoji jėga stumia mane į priekį, dirbti daugiau, stengtis labiau, siekti daugiau.
Grįžtant prie lūpų dažo noriu pasakyti, kad pudrinės švelniai rožinės spalvos įpakavimas tikroji kolekcijos žvaigždė. Dangletis su magnetu ir su auksinės spalvos Armani logotipu, naudoti labai paprasta ir patogu. Aš pasižiūrėjau, kad kolekcijoje net kelį šių lūpų balzamų atspalviai, nemanau, kad tarp spalvų yra didelis skirtumas, nes spalvos ant savo lūpų aš nematau. GIORGIO ARMANI BEAUTY ECSTASY BALM tai lūpų balzamas, kuris puikiai drėkina ir puoselėja lūpas, plius turi nerealiai malonu aromatą, kuris veda mane iš proto. 
Ar man patiko? O taip, Armani užėmė garbingą vietą mano kosmetinėje, o aš jau googlinu lūpų dažų atspalvius, nes balzamas yra gerai, o lūpų dažų norisi kur kas labiau.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig