2018 m. rugpjūčio 2 d., ketvirtadienis

Sachajuan Ocean Mist apimties suteikiantis plaukų šampūnas


Labas rytas, mano brangieji, niekaip negaliu suprasti, kaip taip greitai prabėgo savaitė, nieko spėjau padaryti, tik susitikti su draugėmis ir nuostabiai gerai praleisti kelis vakarus Vilniaus Senamiestyje. Gal tai ir nėra blogai? Kartais reikia atrasti laiko sau, tada ir dirbasi geriau ir produktyviai. Šiandien jūsų dėmesiui Sachajuan plaukų priežiūros ženklas, kuris tikrai nėra naujiena man, prieš 3 metus jau spėjau įsigyti plaukų šampūną, balzamą, bei serumą Creme de la Creme parduotuvėje, dabar visas priemones galima rasti tik Kukla Beauty Box Vilniuje, todėl rekomenduoju užsukti ir susipažinti su siūlomu asortimentu.




Apimties suteikiantis plaukų šampūnas su „Ocean Silk“ technologija ir natūraliais augaliniais baltymais suteikia plaukams struktūros bei apimties. Drėkina, saugo ir stiprina plaukus, neleidžia jiems veltis, jų neapsunkina. Puikiai tinka ploniems, nepaslankiems ir silpniems plaukams. Be parabenų.

Kur pirkti: Kukla Beauty Box






Mano nuomonė:

Kokia buvo mano pirminė nuomonė apie Sachajuan plaukų priežiūros priemones? Nieko gero ir labai brangu. Sutikime, profesionaliems šampūnams, kaukėms ir purškikliams reikia 'asmeninio pardavimo' ir konsultacijos. Pasakysiu nuoširdžiai, tik tavo kirpėjas tiksliai žino, kokios priemonės tiks tavo plaukų tipui. Ar aš kada nors gyvenime bučiau išsirinkus Sachajuan Ocean Mist plaukų šampūną? Tikrai ne, nes apimties nelabai mėgstu, vis ieškau priemonių plaukų atstatymui ir pilkinimui. Patikėkite, tai viens iš tobuliausių šampūnų vasaros sezonui, kuris neriebina plaukų, pakelia plaukų nuo šaknų ir suteikia kažkiek apimties (bet plaukai nestovi į skirtingas puses, su jais susitvarkyti ypatingai lengva naudojant tos pačios linijos purškiamą kondicionerių, todėl apie jį pašnekėsime jau netrukus), puikiai atgaivina, taupiai naudojasi, turi nuostabiai gaivų aromatą ir nesausina plaukų.
Aš likau labai labai patenkinta rezultatu, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti jeigu jūsų plaukai ploni, veliasi ir neturi apimties.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig