2018 m. liepos 9 d., pirmadienis

NYX Professional Makeup FACE Awards Baltics 2018 FINALAS


Labas rytas, mano brangieji, tik aš sugebu peršalti vasarą, tik aš sugebu pagauti pūlinę anginą vasarą. Echhh, na o ką padarysi, visą savaitę sirgau, bet ne taip graudu, nes oras buvo blogas. Pagaliau jaučiu pagerėjimą, savijauta tikrai daug geresnė, todėl vėl prie blogo rašymo. Nusprendžiau papasakoti apie NYX Professional Makeup FACE Awards Baltics 2018 FINALĄ, kuris buvo prieš gerą savaitę Rygoje.


Aš nuoširdžiai linkiu galvą prieš tuos žmones, kurie moka daryti tokio sunkumo makiažus. Manęs visi labai dažnai klausia, kodėl aš nedarau sceninių makiažų ir nedalyvauju konkurse? Nes nemoku. Vertinant dalyvių darbus norisi tik sakyti wowww, tai neeiliniai sugebėjimai ir labai didelis kruopštumas, noras ir mokėjimas išreikšti save. Finalinius darbus galima pamatyti youtube, o aš tik pasakysiu, kad kiekvienais metais mes susirenkame Rygoje tam, kad iš kelių pretendentų išsirinkti geriausią iš geriausių, tą, kuris važiuos į LA. 

NYX Professional Makeup renginius organizuoti moka puikiausiai, čia ir idėja, ir dekoracijos ir tinkama atmosfera. tai vieni iš mano mėgstamiausių renginių, todėl dalyvauju visada. Nuotraukas darė Darja, o aš tiesiog nusprendžiau pabūti žmogumi, svečiu, o ne blogere ir fotografe. 

Mus prie įėjimo pasitiko labai gražiai papuoštos merginos...

Toliau šlovės koridorius, kur buvo galima pamatyti visų dalyvių nuotraukas su makiažais (na, jeigu mes dar nematėme)


Net tualetas buvo tobulai papuoštas, čia galima buvo pataisyti makiažą, pakeisti lūpų spalvą arba pridėti higlighterio.




Colorista.... OMG, aš gavau visus įmanomus Coloristos atspalvius, nuotraukos jau padarytos, plaukai seniai nudažyti, o atsiliepimas vis laukia savo eilės bloge. Gal jau šią savaitę, nes manau, vasarą idealus laikas keisti plaukų spalvą arba suteikti savo gyvenimui daugiau ryškių atspalvių.





Mes peržiūrėjome visų dalyvių video, teisėjai atliko savo darbą, mes irgi balsavome.... 


Dar kartą mano sveikinimai keliauja Marijai už kantrybę, kruopštumą, draugiškumą ir mokėjimą išreikšti save. Dievinu jos švarius, puikius ir nuostabius makiažus. Sveikinimai..... Tu to tikrai verta.




Ačiū labai už pakvietimą NYX Professional Makeup atstovams, o mano draugei Darjai už kompaniją ir nuotraukas. Žiūrint į tokius makiažus nori nenori pats susimastai, o gal? Nu gal??? Dar nežinau, gal ir aš išdrįsiu išbandyti ir padaryti kažką panašaus. Ne, aš visiškai nesitikiu iš karto tapti profesionale, aš tiesiog noriu įvertinti savo jėgas ir galimybes, o gal būt atrasti įkvėpimą kurti.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig