2018 m. liepos 5 d., ketvirtadienis

Pasicukrinam? su L'oreal veido cukraus šveitikliais


Ar prisimenate tuos laikus, kai L'oreal išleido molio veido kaukes? Koks nerealus buvo susidomėjimas ir populiarumas? Visi nubėgo pirkti, o aš bėgau pirma, nes L'oreal atsiuntė naujienas testavimui labai pavėluotai. Naudojau ir buvau labai labai patenkinta tiek rezultatu, tiek poveikiu, tiek įpakavimu, tiek kaina. Prognozuojama dar viena populiarumo banga, šį kartą tai naujieji cukriniai veido šveitikliai. Pasicukrinam?











Mano nuomonė:

Dievinu veido ir kūno šveitiklius, be jų neįsivaizduoju savo gyvenimo. Kas svarbu man: natūralumas, švelni konsistencija, poveikis ir rezultatas, malonus aromatas ir įpakavimas. Ar L'oreal šveitikliai yra naujiena man? Oi, tikrai ne, aš jau seniai mačiau juos parduotuvėse, mano beveik visos draugės (kurios nėra blogerės) spėjo manęs paklausti 'ar esu išbandžiusi ir kokia mano nuomonė'. Tiesa, gavau Smooth Sugar dar per Riga Fashion week testavimui, man jis taip patiko, kad OMG. Juokais juokais, bet šveitiklis eina į pabaiga, plačiau apie jį galite perskaityti čia, o aš labai trumpai noriu priminti, kad šio šveitiklio nerealus aromatas, švelniai kakavinis, tekstūra švelni, šveitiklis idealiai poliruoja veido odą, suteikia švelnumo ir nesausina. Tai buvo vienas iš mano favoritų, pasakysiu dar daugiau, išbandžius du likusius supratau, kad jis taip ir lieka favoritu. 
Koks šveitiklis atrodo įdomiausiai ir patraukliausiai? Logiška, su kiviais. Kodėl? Ta žalia spalva taip ir traukia. Kai atidarai dangtelį su šveitikliu, jauti nuostabų ir gaivų saldainių aromatą. Šveitiklis gana skystos, tačiau lipnios konsistencijos, pasiskirsto ant veido gerai ir lengvai, turi vos jaučiamą šildomąjį poveikį, pradedant masažuoti veidą, poveikis sustiprėja. Tikriausiai tai ir yra valomasis poveikis, kuris išvalo poras. Mano poros ir taip yra švarios, aš labai rūpinuosi savo veido odą, bet manau teigiamas rezultatas tikrai yra. Man labiausiai patiko masažuoti šiuo šveitikliu lūpas, po naudojimo jos tampa švelnios ir labai putlios.
Švytėjimo suteikiantis šveitiklis tirščiausias, cukrus čia jaučiamas geriausiai, nes šveičiamosios dalelės didesnės. Nuo kūno šilumos, cukrus tirpsta rankose ir šveitimas tikrai labai malonus veido odai, pridėkite vynuogių kauliukų aliejų ir vitaminą E, gausite tobulą rezultatą.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, visi šveitikliai siūlomi L'oreal yra geri, reikia tik mokėti išsirinkti. Jeigu reikia mano nuomonės, išbandžius visus drąsiai rekomenduoju savo pažintį pradėti nuo Maitinamojo kakavinio šveitiklio, jis tikrai patiks visų tipų odai.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig