2018 m. rugpjūčio 8 d., trečiadienis

Catrice Primer - Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu papasakoti apie mano kosmetinės 'must have', tai kreminių pudrų šviesinantys lašai. Kaip dažnai mes, kaip blogeriai testavimui, gauname tobulas kremines pudras netinkančio atspalvio. O dar dažniau atsitinka taip, kad pudra labai labai patinka, o atspalvis netinka. Būtent tokiais atvejais situacija gelbsti Catrice Catrice Primer - Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening.






Mano nuomonė:

Apie tokius lašus girdėjau jau seniai, pirmieji pasirodė The Body Shop parduotuvėje ir kainavo gana brangiai. Ne, brangiai mokėti tiesiog už pudros šviesintoją aš nenorėjau, o kam? Tokiu atveju gal labiau apsimoka nusipirkti naują kreminę pudrą tinkamo atspalvio? Catrice kainuoja pigiai, gamintojas siūlo ne tik šviesinimo, bet ir pudros tamsinimo lašelius. Viskas labai paprasta, priklausomai nuo norimo atspalvio įlašinti kelis lašelius į savo kreminę pudrą prieš naudojimą ir sumaišyti. Pudra po tokių manipuliacijų nekeičia nei savo tekstūros, nei savybių, tiesiog spalva tampa tinkama. Mano pastebėjimas - lašeliai nekeičia pudros atspalvio, tik jį pašviesina, jeigu pudros pagrindas buvo geltonas atspalvis, jis tokiu ir lieka. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad nusipirkti Catrice Primer - Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening gana sunku, nes pastoviai nėra arba išpirkta, todėl jeigu užmatysite, imkite kelis įpakavimus, nes lašeliai greitai pasibaigia, o gal mano turimos kreminės pudros per daug tamsios?







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig