2018 m. rugpjūčio 7 d., antradienis

GlamGlow GlitterMask


Sveiki, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui GlamGlow veido kaukės. Ar GlamGlow gali būti per daug? Tikrai ne, nors ne visus produktus turimus namuose naudoju, bet kaukės tikrai mano 'must have', o jeigu jos dar tokios linksmos, spalvotos ir blizgančios, tai kodėl ne, kiekvienas būdas pakelti sau nuotaiką ir palepinti save yra priimtinas ir nuostabus, argi ne?





Gravitymud Firming Treatment
Stangrinamoji veido kaukė
 Visos originalios priemonės „GRAVITYMUD™ Firming Treatment“ naudingosios savybės naujoje blizgioje priemonėje perkeliant jas į naują lygmenį. Šioje holografinėje žaižaruojančioje priemonėje yra specialiu poveikiu pasižyminčių sudedamųjų dalių, pvz., TEAOXI® saldymedžio ir svilarožės lapų komplekso, kuris sustangrina odą jau po vieno priemonės panaudojimo.
Priemonę šepetėliu gausiai tepkite tolygiu sluoksniu ant švarios odos vengdami antakių ir plaukų linijos. Palikite 20–30 min. Kaukei išdžiūvus, ją švelniai nulupkite pradėdami nuo kraštų. Kaukės likučius nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite du kartus per savaitę. Po naudojimo šepetėlį nuvalykite vandeniu su muilu ir išdžiovinkite ore.








Mano nuomonė:

GlamGlow veido kaukės tikrai nėra man naujiena, su blizgučiais jau spėjau ištestuoti, tik tai buvo juodos spalvos variantas. Aš nuoširdžiai galvojau, kad jau aprašiau ir šitas, bet pasirodo, tik padariau nuotraukas. 
Jeigu esate Instagram žvaigždė, jeigu be naujienos nepraeina na dienos, jeigu visi trendai ir mados yra jūsų 'must have', labai rekomenduoju išbandyti būtent spalvotas kaukes. Jos skirtos veido odos stangrinimui ir atgaivinimui. Negaliu pasakyti, kad rezultatas bus wowwww, bet malonumą tikrai suteikia. 
Kaukių įpakavimas stulbina, čia ne tik pati kaukė, bet ir spalvoti lipdukai. Ar norite vėl pasijausti vaikais? tada perkame.


PS. Blizgučiai ir žvaigždutės ant veido nesijaučia, jausmas naudojant tikrai malonus.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig