2018 m. rugpjūčio 8 d., trečiadienis

Garnier Botanical Balm Rose


Garnier vis stebina savo naujienomis, pasakysiu nuoširdžiai, plaukų kaukė su papaja jau po pirmo naudojimo tapo mano mėgstamiausia, veido lakštinės kaukės OMG kokios tobulos. Dabar suprantate, kodėl aš skubėjau testuoti Garnier Botanical Balm Rose naujieną? Tuo labiau, juk rožės kosmetikos sudėtyje man labai labai patinka.





NATŪRALUS DRĖKINAMASIS KREMAS, MAITINANTIS IR RAMINANTIS

Tai naujos kartos drėkiklis, beveik 96 % jo sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės. Papildytas natūraliais antioksidantais, neutralizuojančiais išorinių dirgiklių poveikį, ir rožių vandeniu, vertinamu dėl gydomųjų ir raminamųjų savybių, ramina ir drėkina odą 48 valandas *, maitina, mažina odos įtampą ir padeda atkurti švelnumą ir spindesį. Be parabenų, silikono ir dirbtinių dažiklių. Pakuotė yra 100 % perdirbama.





Mano nuomonė:

Pasakysiu iš karto, nepatiko, tikriausiai tai visiškai ne mano kosmetikos priemonė. Pabandysiu paaiškinti plačiau.
Taip, universalias priemones aš labai mėgstu, faina, kai priemonę galima naudoti kaip dieninį ir naktinį kremą, plius užtepus storesnį sluoksnį gauti naktinę kaukę. Rožės sudėtyje dievinu, natūralius ingredientus vertinu, tai kas gi buvo ne taip? Priemonė per sunki mano veidui, galima žiemą aš ją atrasiu iš naujo (būtent todėl kremo įpakavimas lieka namuose, o ne iškeliauja pas drauges arba mamą), bet kol kas susigeria sunkiai, lipnus sluoksnis lieka, malonumo jokio, kaip ir poveikio, apart riebaluoto veido. Kažkaip taip... ;-( Gal verta pabandyti kremą su vynuogių ekstraktu? Nežinau. Bet kol rašiau atsiliepimą, pagrindiniame internetiniame Garnier puslapyje užmačiau daugiau priemonių su rožių vandeniu. Manau tonizuojantis losjonas man turėtų tikrai patikti, einu pagooglinsiu kurioje parduotuvėje dabar nuolaidos.


PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig