2018 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

LEONOR GREYL SÉRUM DE SOIE SUBLIMATEUR Plaukų serumas


Labas rytas, mano brangieji, pas mane susikaupė tiek išbandytų plaukų priežiūros priemonių, kad mes, man atrodo, šnekėsime tik apie plaukus ir apie plaukus. Kai aš imu į rankas  LEONOR GREYL plaukų priežiūros priemones, laukiu stebuklo, nuoširdžiai, tik stebuklo už tokią kainą, tačiau viskas čia ne taip paprasta. greito efekto laukti nereikia, priemones reikia naudoti tik kartu, tik kompleksiškai ir griežtai laikantys nurodymų. 



Šilko baltymai sušvelnina plaukus taip, kad jie atrodo tarsi šilkas, o specialiai parinkti augaliniai aliejai suteikia lankstumo. Naudojant „Sérum De Soie Sublimateur“ drėgnus plaukus lengviau šukuoti, o sausus ši priemonė išlygina ir suminkština. Kad ir kaip naudotumėte, serumas saugo ir maitina plaukus neapsunkindamas jų, tad kasdien jais džiaugsitės gražiais ir sveikais.

Kur pirkti: Kristiana





Mano nuomonė:

Ar reikia laukti stebuklo? Po pirmo naudojimo ne, po antro irgi ne, net po savaitės naudojimo didelio skirtumo nesijaučia, o tu vis naudoji ir naudoji, nes netiki, kad priemonės už tokią kainą nieko nedaro ir staiga wowww, plaukai ilgesni ir galiukai sveikesni.
Ką aš noriu pasakyti, priemonė (serumas) nėra riebi ir aliejinė, silikonai nesijaučia, konsistencija labai skysta ir mano sausi plaukų galiukai gerdavo priemonę kibirais. Tepi ir tepi, o plaukas vis dar storas ir šiurkštus, efektas kaupiamasis ir pajaučiamas po gerų kelių mėnesių pastovaus naudojimo. Aš naudojau serumą taip, kaip ir siūlo gamintojas, ant šlapių plaukų ir ant sausų galiukų baigiant džiovinti. Priemonė turi labai malonų,  LEONOR GREYL priemoėms būdingą aromatą, jis neišgaruoja, nes sudėtis prie natūralesnių, todėl aš visą dieną jaučiu šį saldoką žolelių aromatą. Serumas naudojasi nelabai taupiai, mano sausiems plaukams reikėjo net kelių paspaudimų pačioje pradžioje ir kai plaukai kiek susitvarkė, reikėjo jau mažiau, bet pusė buteliuko jau seniai nėra. 
Gamintojas siūlo naudoti  LEONOR GREYL priemones kompeksiškai, aš irgi taip manau, nes tikiu, kad vieno gamintojo produktai geriausia veikia tik kartu.
Ar rekomenduoju? Jeigu norite sveikų ir gražių plaukų taip, bet jeigu neturite kantrybės ir norite greito ir efektyvaus rezultato, priemonės tikrai neįvertinsite.


PR sample








SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig