2018 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Stay Motivaited su „4F“


Labas rytas, mano brangieji, visus labai svarbius darbus atidedame pirmadieniams. Kiek kartų aš sau sakiau, kad laikusios dietos, daugiau laiko skirsiu blogui, pradėsiu sveikai maitintis.... Ir visa tai buvo pirmadieniais. Ar gali graži sportine apranga sumotyvuoti sportuoti? Ohhhhhh, koks nerealiai sunkus klausimas, bet manau, svarbiausiai tik pradėti, tada bus lengviau, nereikės nei pirmadienių, nei kitų motyvavimo priemonių. O sporto apranga visada turi būti graži, stilinga ( na o kaip kitaip mes darysime selfie nuotraukas veidrodyje ir rodysime visiems sporto saulėje išlietą prakaitą ir savo naują figūrą?), o svarbiausiai patogi ir kokybiška. Šiandien mano pasakojimas apie 4F naują sportinių drabužių kolekciją.




Sportinė apranga, kuri puikiai atitinka tavo figūrą ir poreikius, yra būtinybė bet kurioje sporto šakoje. „4F“ kolekciją artėjančiam rudens / žiemos sezonui įkvėpė retro, 90-ųjų bei laisvalaikio stilius. Naujausioje kolekcijoje naudojamos „4F Dry“, „4F Skin“, „4F Warm“ ir „4F Neo Dry“ technologijos.Kolekcijoje vyrauja energinga žalia, šviesiai rožinė, kobalto, oranžinė koralų, geltona, rausvai raudona ir ryškai raudona spalva. Drąsių spalvų, naujausių stilių ir aukščiausios kokybės medžiagų derinys patvirtina, kad aistra sportui ir madai - tai idealus duetas tikram čempionui.
 „4F“ kolekcija artėjančiam sezonui turi drabužių derinius puikiai tinkančius treniruotėms ir laisvalaikiui. Nauja drabužių linija derina sporto ir laisvalaikio koncepcija su šūkiu „iš sporto salės į miestą“. „4F“ dizainerius įkvėpė aistra sportui ir naujausios mados tendencijos. Dizainus sudaro įvairios spalvos ir skirtingi stiliai, kad kiekvienas galėtų rasti sportinę aprangą, atitinkančią jo asmeninius poreikius.



















Kolekciją bus galima rasti parduotuvėje PC Panorama jau po kelių savaičių (pirmoji dalis), ir kiekvieną savaitę asortimetas bus papildomas. Kas patiko Jums? Man, asmeniškai, rožinės spalvos liemenė (derinčiau prie savo juodojo klasikinio švarko) ir treniruotėms skirti drabužiai. Labai smagu, kad „4F“ drabužiai kainuoja nebrangiai, vertinat kokybę, tai nuostabus pasirinkimas sportui.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig