2018 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

NORAS


Labas rytas, mano brangieji, kaip seniai mes su Jumis nešnekėjome apie madą. Tuo tarpu mano drabužinėje per tą ilgą laiką spėjo apsigyventi labai daug skirtingų suknelių ir tobulų aukštakulnių. Šiandien apie geriausius iš geriausių, apie suknelę Noras. Juk maži norai išsipildo greičiau. Lietuviškas brandas ir jo įkūrėja (tuo pačiu mano gera pažįstama) Teklė siūlo savo pirkėjams patogus ir džiaugsmingus rūbus, kuriuos norisi dėvėti kasdien.
Kai man parašė Teklė ir pasiūlė išsirinkti suknelę, aš labai ilgai negalvojau, iš karto apsisprendžiau (nors pasirinkimas tikrai nemažas, o tą mėlyną suknelė vis neduoda man ramybės) dėl švelnios violetinės spalvos su žalios spalvos detalėmis. OMG, kokio malonumo medžiaga ir kaip gražiai suknelė atrodo tiek kiekvieną dieną mieste, tiek, teisingai parinkus aukštakulnius, bet kokioje šventėje. Noras drabužiai labai skoningi ir patogūs, o tai yra svarbiausiai. Tiesa, labai norėtųsi kišenių, labai labai.

Tobulas savaitgalio planas - graži ir patogi suknelė, ryškios spalvos lūpų dažai ir vėjas plaukuose. Kol vasara dar nesibaigė, pasipuošk Noras suknele.









Suknelė - Noras
Avalynė - Jimmy Choo












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig