2018 m. rugpjūčio 19 d., sekmadienis

KERASTASE RESISTANCE ARCHITECTE RINKINYS PAŽEISTŲ GLEŽNŲ PLAUKŲ ATSTATYMUI


Gero sekmadienio, mano brangieji, apie ką mes šiandien su Jumis šnekame? teisingai, vėl apie plaukus. Aš manau, kad plaukai tokia tema, kiek nešnekėsi, vistiek kažkuo nepasakai. Šiandien šnekame apie Kerastase KERASTASE RESISTANCE ARCHITECTE. Aš labai seniai bloge pasakojau būtent apie šią pažeistiems plaukams skirtą liniją, praėjo daugiau nei 3 metai, todėl nusprendžiau priminti, nes Kerastase vis toks pats geras kaip ir anksčiau.



Kerastase Resistance Bain Force Architecte atkuriamasis gležnų ir labai pažeistų plaukų šampūnas su Ciment-Cylane3 kompleksu ilgam sustiprina plaukų skaidulas, suteikia plaukams tvirtumo ir pagerina po dažymo pažeistų plaukų būklę. Užveria suskilinėjusius plaukų galiukus.
 Kerastase Masque Force Architecte atkuriamoji plaukų kaukė su Ciment-Cylane3 kompleksu ir keramidais. Intensyviai ilgam užpildo gležnus, pažeistus plaukus, stiprindama plauko struktūrą. Rekomenduojama naudoti kartu su Kerastase Resistance Bain Force Architecte plaukų vonele – šampūnu.
Ciment-Cylane3 kompleksas – ypatingas 3 išskirtinių atkuriamųjų sudėtinių medžiagų derinys:
- Intra Cylane iš karto įsigeria į plaukų skaidulų centrą ir stiprina jas iš vidaus. Iš naujo sukuria tvirtą palaikančią struktūrą aplink kiekvieną plauko skaidulos lūžio vietą. „Lūžio vietos“ atkuriamos, o suskilinėję plaukų galiukai užveriami.
- Pro Keratin mimetinis keratinas – svarbi plaukų sudėtinė medžiaga, užpildanti ir sutvirtinanti plaukų centro mikroplyšius. Plaukų skaidulos sustiprinamos, tampa gyvybingos.
- Ceramides - gamtoje randama medžiaga, veikianti kaip tarpląstelinė jungiamoji medžiaga ir užverianti plaukus dengiančius žvynelius. Kiekvienas pažeistas plaukas išlyginamas ir apsaugomas. Plaukai pradeda žvilgėti ir spindėti.





Mano nuomonė:

Pradedant šnekėti apie Kerastase priemones noriu pasakyti iš karto, Kerastase priemones turi parinkti profesionalas įvertinus jūsų plaukų būklę, kitu variantų nėra. Priemonės kainuoja gana brangiai, efekto norisi, o jis įmanomas naudojant tik tinkančias priemones. 
Prieš kelis metus mano plaukai pradėjo lūžinėti ir slinkti, tai nebuvo hormonai ar stresas, tai buvo tiesiog dažymu sudeginti plaukai. Patikėkite, išbandžiau be galo ir krašto skirtingų priemonių, bet rezultato nebuvo, kol mano rankose neatsidūrė Kerastase  ARCHITECTE liniją: šampūnas ir kaukė. Manęs labai dažnai klausia, ar galima šampūną naudoti vieną. Šios linijos šampūnas skirtas nuplaukti nešvarumus ir paruošti plaukus sekančiam priežiūros etapui. Nenustebkite, kai po šampūno jūsų plaukai bus sausi lyg šiaudai, taip ir turi būti, dabar eilė naudoti kaukę. Kaukės konsistencija nėra tiršta ar aliejinė, ji lengva, neapsunkina ir neriebina plaukų, tačiau puikiai atstato. Po ARCHITECTE linijos naudojimo aš supratau vieną dalyką - plaukų atstatymas nėra plaukų pripildymas aliejais, plaukų atstatymas - tai plaukų struktūros gerinimas.
Patikėkite, po mėnesio naudojimo mano plaukai jau lūžinėjo ženkliai mažiau, tapo švelniais ir lygiais. Ne, kurie lūžo tai jau lūžo (teko ilgai auginti), bet SOS priemonės padarė savo darbą, todėl galiu drąsiai rekomenduoti. O jeigu plaukai slenka labai stipriai, gal geriau pradėti ne nuo plaukų priežiūros priemonių, o nuo gydytojo konsultacijos.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig