2018 m. rugpjūčio 31 d., penktadienis

L'oreal Les Chocolates


Tikriausiai pastebėjote iš mano Instagram Stories, prieš geras dvi savaites gavau L'oreal Les Chocolates matinius lūpų dažus. Žinau, kad parduotuvėse naujiena turi pasirodyti rugsėjo mėnesį, tačiau tylėti negaliu, TOBULISSIMO.



Jau nebereikia nieko labiau viliojančio nei naujieji itin matiniai skysti lūpų dažais iš L‘Oreal Paris, kurie kvepia lyg tikras šokoladas – atsispirti šiais pagundai tiesiog neįmanoma! Pristatome Les Chocolates skystus lūpų dažus!Palepink save šokolado dėžute, kurioje net 6 atspalviai – nuo švelnaus nude iki rudo šokoladinio – visi pasižymi švelniu šokolado aromatu.








Mano nuomonė:

Mane nustebinti tampa vis sunkiau ir sunkiau, per tiek metų, kiek rašau blogą, mačiau įvairiausių naujienų, o kiek dar pirkau pati todėl, kad buvo įdomu, net sunku suskaičiuoti. Pasakysiu nuoširdžiai, L'oreal vėl tai pavyko, nes L'oreal Les Chocolates lūpų blizgiai pataikė tiesiai į dešimtuką. 
Aš labai mėgstu matinius lūpų dažus ir blizgius, mėgstu nude ir raudonus atspalvius, dievinu šokoladą ir jo lengvą aromatą. Šita naujiena - visi mano norai viename. 
Šnekant apie atspalvius, pasakysiu kaip yra, Maybelline Matte Ink man patiko labiau (aš dabar apie nude), nes jie šilti. L'oreal Les Chocolates atspalviai kur kas šaltesni, jie labiau primina MAC. Maybelline ir MAC lūpų blizgių tekstūra kiek sausina lūpas, L'oreal tobula ir labai švelni, jokio sausumo, nors spalva išsilaiko visą dieną. Didelis pliusas - patogus aplikatorius, kuris leidžia nudažyti lūpas labai tiksliai be pieštuko naudojimo. Man, asmeniškai, šokolado aromatas tik pliusas, nes jis nėra cheminis, o labai natūralus ir neerzina, bet ne visiems jis gali patikti, todėl laukiame naujienos parduotuvėje ir išbandome ant savęs.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad matinės nude spalvos vėl tampa madingos, jos tobulai atrodo ant lūpų ir labai ilgai išsilaiko. Ar rekomenduoju? O taip, tiesą, raudona spalva L'oreal Les Chocolates viena iš tobuliausių, su vos matomu šaltu tonu, kuris idealiai balina dantis.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig