2018 m. rugsėjo 3 d., pirmadienis

HairMax


Labas rytas, mano brangieji, aš vis kariauju su savo plaukais. Dabar jie jau ilgi ir atrodo gana gerai (būkime realistais, vistiek minusus ir trūkumus galima rasti) tačiau problemų vis mažiau. Nežiūrint į tai, kad naudoju tinkamas plaukų priežiūras priemones, kirpėja pastoviai man sako, kad vienas šonas visgi turi mažiau plaukų, nei kitas. Ech, taip buvo visada, todėl, kaip pasiūlė išbandyti ir įvertinti pačiai HairMax prietaisą nuo plaukų slinkimo, sutikau iš karto. Lazeriai labai populiarūs ir veiksmingi, šukos atrodo gana patikimai ir jiems suteikiama garantija, tai kodėl gi ne?




HairMax - tai JAV prekės ženklas su beveik 20-mete patirtimi pasaulinėje rinkoje, kompanija yra galvos odos lazerinės terapijos pionierius, savo portfolio turinti FDA sertifikatus bei daug klinikinių tyrimų, patvirtinančių įrengimų veikimo efektyvumą 93% lygyje tarp 460 tiriamų pacientų. Per pastaruosius 9 metus turime nemažai patenkintų klientų ir pacientų Lenkijoje, kur įsikūrė buveinė, pradedanti veiklą ir Centr. bei Rytų Europoje.
Kuo yra pagrįsta ši technologija? Tai greičiausia pasaulyje, o kartu labai saugi, plaukų slinkimo terapija šviesa, kadangi lazerio šviesa yra raudona(LLLT), žemo dažnio ir 655nm bangos ilgio šalta šviesa, pasižyminti gydomosiomis savybėmis. Tai vientysa, vienspalvė, koncentruoto spindulio šviesa.

Terapinė lazerio šviesos energija (LLLT) siekia plaukų folikulus (problemos šaltinį) ir stimuliuoja ten plauko augimą ląstelių lygyje. Lazerio šviesos spinduliai atgaivina, padidina deguonies ir maistinių medžiagų kiekį, sustiprina susilpnėjusius folikulus, stimuliuoja augimo faktorius, gerina kraujo apytaką ir, kaip rezultatas, keičia retinimo procesą ir išplečia natūralų plaukų augimo ciklą. Lazerio šviesa taip pat turi antioksidacinį poveikį ir pagreitina nepageidaujamų medžiagų, pvz., DHT (dihidrotestosterono), pašalinimą, kuris sukelia androgeninę alopeciją.
"HairMax" prietaisai dirba fotobiostimuliacijos principu, jie yra labai veiksmingi įtaisytos lazerio spinduliuotės dėka.  Lankelio plotis yra didelis, o patentuotas dantytas įdėklas leidžia šviesai lengviau patekti tiesiai į plaukų folikulus. Juostos forma leidžia vienodai paskirstyti šviesą. Šviesos prietaisais patogu dažnai naudotis namuose, kelionėse, bet kur pasiimti su savimi.
Lazerio vartojimo indikacija yra ir androgeninis plikimas tiek moterų, tiek vyrų, taip pat bendras plaukų slinkimas dėl pernelyg didelio streso, hormoninių sutrikimų, vaistų poveikio, anestezijos, taip pat dėl radijo ir chemoterapijos. Išskyrus nėštumą, maitinimą krūtimi ir fotosensibilizuojančių vaistų vartojimą, nėra jokių kontraindikacijų dėl lazerio naudojimo, todėl kiekvienas asmuo, turintis ypatingo plaukų slinkimo problemą, gali ja nugalėti.










Mano nuomonė:



Patikėkite, jeigu yra galimybė atauginti plaukus, aš būtinai ja pasinaudosiu.

Kodėl būtent HairMax?

Nes tai vienintelis lazerinis prietaisas, kurį galima naudoti namų sąlygomis ir kurio veislingumas buvo įrodytas kliniškai (stabdo plaukų slinkimą). `Taip, būkime realistais ir čia, jeigu turite sveikatos sutrikimų, problemų su hormonais ir t.t., ne vienas prietaisas Jums tikrai nepadės, ieškote problemos atliekant tyrimus, tačiau jeigu kaip aš, sveikatos problemų neturite, o plaukai rudenį slenka, norisi atauginti tokius plaukus, kokie buvo prieš plaukų dažymą ir balinimą, galima naudoti HairMax.

Aš Jums nepasakosiu apie technologijas ir veikimo principą, manau informacijos yra pakankamai daug, aš tik noriu pasakyti, kad pačios šukos labai lengvos, jas naudoti yra be galo paprasta, pakrovėjo užtenka kelioms procedūroms. Šukas gali naudoti visi šeimos nariai, kas tikrai patogu. Šukas galima pasiimti su savimi į kelionę, jos turi patogų dėklą.

Labai didelis pliusas - 20 savaičių garantija, kai galima grąžinti net iki 80% už prietaisą sumokėtos sumos. Tai parodo tik vieną, gamintojas turi atsakomybės jausmą ir tiki tuo, ką daro ir siūlo. Sutikite, gražių ir sveikų plaukų norisi visiems. Noriu pasakyti, kad gamintojas siūlo labai daug įvairių variantų ir sprendimų nuo plaukų slinkimo - vitaminus, plaukų priežiūros priemonės ir plaukų pudrą (kuri suteikia apimties).

Kada gi laukti rezultato?

Pasak gamintojo, 1-8 SAVAITĖ: Jau po pirmosios procedūros vartotojai praneša pajutę, kad jų plaukai tapo gyvybingesni, paklusnesni ir sveikesni. „Geresnių plaukų dienos“, pastebimas gyvesnis blizgesys, mažesnis galvos odos niežulys ir gerokai sumažėjęs plaukų kritimas – tai tik keli tuoj pat pastebimi HairMax naudojimo privalumai. Galiausiai jie turėtų pamatyti kai kuriuos ankstyvus požymius, kad plaukai ir folikulai reaguoja į lazerį.

8-12 SAVAITĖ: Remiantis mūsų klinikiniais duomenimis, 45 proc. vartotojų pradeda pastebėti žymesnį plaukų augimą po kelių savaičių. Viso to pradžia gali būti iš galvos odos dygstantys mažučiai „persiko pūkeliai“ bei bendras turimų plaukų tankėjimas. Be to, aiškus požymis, kad HairMax veiksmingas, yra didesnis plaukų „paklusnumas“ ir išryškėjęs blizgesys.

12-20 SAVAITĖ: Per šį laikotarpį dar 45 proc. vartotojų pradeda jausti HairMax teikiamą naudą. Tai yra mažėjantis plaukų kritimas, pastebimas naujų plaukų augimas ir visi ankstesniame skirsnyje aprašyti privalumai.

Daugiau kaip 20 savaičių: Daugelis HairMax vartotojų pajunta jo naudą per pirmąsias 12 savaičių. Tačiau nėra neįprasta, kad kai kuriems vartotojams reikia daugiau kaip 12 savaičių, jog pajustų visus jo privalumus. Svarbu pažymėti, kad kartais suvokiama nauda neprilygsta tikrajai. Nors jūs galite ir nepastebėti aiškaus pagerėjimo, bet tokie požymiai, kaip išryškėjęs blizgesys ir paklusnumas ar bendra geresnė galvos odos savijauta rodo, kad HairMax teigiamai veikia jūsų plaukus.

Aš tik pradėjau savo kursą, šukas reikia naudoti 8 minutes kas 3 kartus per savaitę. Po kelių savaičių susimatome ir aptarsime rezultatą.

daugiau informacijos https://hairmax.net.pl ir Lietuvoje Graži Plius

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig