2018 m. spalio 2 d., antradienis

Lancome Prepare & Matte Primer ir Prepare & Hydrate Primer


Gražios dienos, mano brangieji, jau dvi dienos iš eilės aš prie blogo rašymo, gal mane taip gerai veikia geras oras ir saulė? Nežinau, bet jaučiuosi labai laiminga ir kupina jėgų ir idėjų. Šiandien pasakojimas apie Lancome naujienas, o jeigu tiksliau, apie makiažo pagrindus, kurie mane nuoširdžiai nustebino. Niekada nesu mačiusi kreminės konsistencijos (ne silikoninės) pagrindo skirto porų maskavimui ir matiškumo suteikimui.



Prepare & Matte Primer
Matizuojanti makiažo bazė

Gaivinamoji ir poras sutraukianti makiažo bazė padės išvengti nepageidaujamo odos blizgesio visą dieną.
Pagaliau nebereikės rinktis tarp nepriekaištingo, ilgai išliekančio matinio efekto ir sudrėkintos odos.
Kuo ši priemonė tokia ypatinga?
  • Ypač gaivi vandeninga konsistencija
  • Blizgesio kontrolė
  • Gražesnė oda
  • Sudrėkinta oda

Prepare & Hydrate Primer
Drėkinamoji makiažo bazė

  • Ypač gaivi konsistencija
  • Gražesnė oda
  • Sudrėkinta oda
  • Ilgai išliekantis makiažas







Mano nuomonė:

Aš esu iš tų žmonių, kurie ne iš daugelio, jeigu daugumai patinka matinė Teint Idole Ultra Wear kreminė pudra, a svaigstu nuo Teint Miracle varianto. Gal aš jau atpratau nuo visiškai matinio veido? O gal atėjo suvokimas, kad sveikas švytėjimo efektas atrodo geriau ir natūraliau? Nežinau, tačiau kai manęs paprašė išsirinkti norimą makiažo pagrindą, aš išsirinkau drėkinamąjį. Ačiū gamintojams, kurie atsiuntė abu variantus: drėkinamąjį ir matinį. 
Būtent matinis pakerėjo mane po pirmo panaudojimo, nes jis tobulas. Kaip sakiau pradžioje, niekada nesu mačiusi tokios kreminės konsistencijos matiškumo suteikiančio pagrindo. Dažniausiai tai silikoniniai silikonai, kurie skirti porų maskavimui. Lancome kreminės tekstūros, malonios konsistencijos, idealiai tepasi ir malonus veido odai. Svarbiausiai, kad matinis efektas išsilaiko gana ilgai. Pagaliau aš gavau tai, ko seniai norėjau, Teint Miracle su Prepare & Matte Primer tobulas derinys. Pagrindas suteikia matiškumo, makiažas išsilaiko labai ilgai, o veidas pradėda blizgėti stipriau po pusės dienos. Perbrauki su pudra ir vėl džiaugiesi gyvenimu.
Drėkinamasis pagrindas ne mažiau geras, tačiau čia be stebuklų. Maloni konsistencija, geras padengimas, vidutinis veido odos drėkinimas. Labai tikėjausi, kad būtent su juo galėsiu atrasti matinę Teint Idole Ultra Wear kreminė pudra, bet ne, vis dar ne. Kas man nepatinka? Pudra per daug matinė ir per daug sunki mano veidui, ji akivaizdžiai matoma ir norėtųsi kiek lengvesnio užbaigiamojo efekto. Manau ši pudra labai patiks riebia odėms, nes mano visos draugės, kurių oda mišri arba riebi svaigsta nuo jos.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig