2018 m. spalio 1 d., pirmadienis

L′ORÉAL PARIS Unlimited Mascara


Pailsėjau, pasiilgau, grįžau su naujomis idėjomis prie blogo rašymo. Tikiuosi pasiilgote ir manęs, nors beveik kiekvieną dieną susimatome Instagram, man atrodo, taip net geriau ir linksmiau. Kur kas fainiau, kai tau kažkas pasakoja asmeniškai ir rodo rezultatą, negu skaityti tekstus. Bet... stories dingsta po 24 valandų, o įrašai ir nuotraukos lieka. Šiandien, kaip ir žadėjau vakar, pasakojimas apie tobuliausią blakstienų tušą L′ORÉAL PARIS Unlimited Mascara.



Neprilygstamo ilgio riestos blakstienos! Unlimited blakstienų tušas pasižymi blakstienas pakeliančiu efektu, todėl pailgina ir užriečia kiekvieną blakstieną. Tai blakstienų tušas, kuris leidžia būti savimi ir užtikrina, kad galėtumėte susikurti norimą makiažo rezultatą be jokių apribojimų ir pastangų. Naujos kartos formulė su latekso polimerais ekstremaliai pailgina blakstienas, jos tampa neįtikėtinai ilgos ir riestos, o efektas, kurį bet kuriuo metu galite dar labiau paryškinti, išlieka ypač ilgai. Naudojimas Tiesiu šepetėliu savo viršutinėms blakstienoms suteikite pageidaujamo ilgio ir jas užrieskite. Darykite tokius pat potėpius kaip naudodama įprastą blakstienų tušą. Kad išryškintumėte smulkesnes blakstienas, šepetėlį sulenkite. Tokia šepetėlio padėtis leidžia pasiekti kiekvieną, net ir pačią smulkiausią blakstieną vidiniame ar išoriniame voko kamputyje. Rezultatas Akimirksniu užriestos, ilgos bei ryškiai juodos blakstienos.





Mano nuomonė:

Ar reikia dar kažką sakyti???? Manau žiūrint į nuotrauką ir taip viskas aišku, blakstienos TOBULOS. Jos gražios, ilgos, juodos, atskirtos, ilgos ir turi dramatišką vaizdą. Žiūriu į nuotrauką ir pati negaliu patikėti, kad tai tiesiog L'oreal tušas. Aaa, tikriausiai, dar turiu aptarti ir ypatinga šepetėlį, kuris prieina prie kiekvienos blakstienos ir tobulai ją nudažo. Prieš gerus metus toks šepetėlis su linkiu buvo Lancome, tikriausiai pasitvirtino, nes labai traukė dėmesį parduotuvėje, todėl per metus gamintojas nusprendė, o kodėl gi ne? Tegul ir L'oreal tušas būna toks. 
Šnekant apie tušą, jis labai malonios tekstūros, tepasi ant blakstienų gerai, be gumuliukų, nesulipiną ir suteikia wow efektą akimirksniu. Teplioti valandų valandas šepetėliu per blakstienas nereikia, blakstienų pagrindo irgi nereikia (gavau testavimui L'oreal Paradise), man be jo žiūrisi geriau, nei su.
Ar rekomenduoju? O taip, už gana nedidelę pinigų sumą gausite tobulą blakstienų tušą, o ko dar reikia?

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig