2018 m. spalio 31 d., trečiadienis

L’Oréal Paris X Isabel - WANTED


Labas rytas, mano brangieji, ar girdėjote apie naują L’Oréal Paris X Isabel -kolaboraciją? Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad L'oreal lūpų dažai man labai labai patinka, o Isabel Marant viena iš mano mėgstamiausių dizainerių (mėgstamiausia dizainerė reiškia, kad turiu kelis drabužius iš jos kolekcijos, nes netikiu meile per atstumą). Kolekcijoje labai gražios raudonos ir nude spalvos, antakių gelis ir higlighteris.




Isabel Marant drauge su L’Oréal Paris pristato kartu sukurtą WANTED! kolekciją: on-the-go produktai droviai, šiuolaikiškai ir nepriklausomai moteriai – šios dienos kaubojei. Šią paprastą naudojime, bet suteikiančią pasitikėjimo, Paryžiaus dvasios įkvėptą kolekciją sudaro būtiniausios grožio priemonės, kurias galima naudoti bet kur ir bet kada: viskas tilps nedidelėje rankinėje ir yra patogu naudoti kelyje. Klasikinės ir elegantiškos spalvos tinka visiems odos atspalviams ir nebūtina naudoti šepetėlių ar papildomų įrankių: švytėjimo suteikiančią priemonę galite tepti pirštų galiukais, o lūpdažį – iš tūbelės. Sukurkite itin natūralų įvaizdį su WANTED: tinkama bet kokiu laiku, bet kokioje vietoje ir bet kokia proga.











Mano nuomonė:

Labai labai gražios raudonos matinės lūpų dažų spalvos... Oi, ne, pradėti reikia nuo įpakavimų, kurie tiesiog priverčia nusišypsoti. Taip, būtent taip parašyta ant lūpų dažų įpakavimo, o tai reiškia, kad tai fantastiškas geros nuotaikos šaltinis. Įpakavimai matiniai, juodi, gražūs ir labai stilingi. Kaip aš jau sakiau, kolekcijoje bespalvis antakių gelis, kuris labai gerai fiksuoja antakius ir jie išlaiko formą visą dieną. Higlighteris gana keistas, nes jokio efekto aš nepastebėjau, kol nepradėjau jo naudoti po kremine pudra kaip makiažo pagrindą. Švytėjimo nėra, tačiau veido oda atrodo kur kas geriau. Bet čia tik naudojimo variaciją, nes pagal paskirtį naudoti negalima, nes efekto nėra.
Lūpų dažai, oh, kokie nuostabūs lūpų dažai. Tekstūra matinė, bes nesausina lūpų, o iššsilaiko visą dieną, lūpų pieštuko nereikalauja. Kolekcijoje du nude atspalviai, keli raudoni ir vienas bordo. Kuris mano mėgstamiausias? Aš pradėjau nuo nude, likau sužavėta, na o raudoni mano rudens 'must have'.
Labai rekomenduoju apžiūrėti kolekciją parduotuvėse,daugiau dėmesio skirti lūpų dažams.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig