2018 m. spalio 30 d., antradienis

SMASHBOX Cover Shot Eye Palette


Labas rytas, mano brangieji, nors buvo labai didelis noras rašyti apie madą ir dalintis savo madingais deriniais, nusprendžiau papasakoti apie Smashbox naujieną, akių šešėlių paletę. Gavau testavimui kelias palečių spalvinius variantus, tačiau prie širdies buvo pilki atspalviai. Jau seniai nenešioju lęšių (reikia būtinai užsakyti), todėl ir makiažai žiūrisi visai kitaip, nei su pilkos spalvos akimis. Pradėjau vėl pamilti nude ir pilkus atspalvius, o Smashbox paletės kokybė tikrai nenuvilia.



Šie įspūdingų atspalvių akių šešėliai sukurti remiantis Smashbox Los Andželo fotostudijos patirtimi. Kiekvienoje nedidelėje, nešiotis patogioje šešėlių paletėje yra 6 suderintų spalvų šešėliai ir 2 atspalvių dvipusiai pagrindo šešėliai. Šešėliais suderinsite švelnias ir intensyvias spalvas, kurioms negalėsite atsispirti.
Įspūdingi akių šešėliai, kupini galingo pigmento ir kerinčios spalvos, kad visada atrodytumėte lyg nužengusi iš žurnalo viršelio.





Mano nuomonė:

Taupydama jūsų laiką pasakoju labai trumpai, apie pliusus, nes minusų šia paletė neturi. Įpakavimas labai stilingas, lakoniškas, panoraminis veidrodis tinka daryti makiažus. Pati paletė nėra didelė, keliaujant neužima daug vietos, tačiau visi atspalviai parinkti labai gerai. Paletėje yra ir blizgūs ir matiniai atspalviai, didelis pliusas - beveik juodos spalvos šešėlių atspalvis, kuris tinka patamsinti akies kampučius arba naudoti vietoje akių pravedimo. Labiausiai patiko šešėlių kokybė, tiek blizgūs, tiek matiniai atspalviai nebyra ir makiažas išsilaiko ant akių visą dieną (ties, aš naudoju akių šešėlių pagrindą).
Apžiūrėjus siūlomų palečių spalvinį pasirinkimą parduotuvėje noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju susipažinti su naujiena ir išsirinkti sau tinkančius atspalvius.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig