2018 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Garnier medžiaginės kaukės


Pastebėjau, kad mes pastoviai šnekame tik apie madą, reikia keisti temą, todėl šiandien antroji apžvalga apie mano mėgstamas ir labai dažnai naudojamas Garnier medžiagines greito poveikio veido kaukes. Šį kartą siuntinuką gavau tik po mados savaitės, ohhh, kaip būtų gerai, jeigu gaučiau prieš, kiekvieną rytą vis kita veido kaukė. Ne, kiekvienas rytas buvo būtent toks, nes liko kelios po praeito testavimo, plius dar pirkau pati. Ką tai reiškia? Dievinu tokias kaukes, naudoju ir džiaugiuosi odos pokyčiais  į gerąją pusę.









Mano nuomonė:

Nenustoju kartoti, dievinu tokio tipo kaukes, naudoju labai dažnai prieš darant proginius makiažus arba prieš renginius, kad veido oda atsigautų ir atrodytų gražiai. Būtent po tokių kaukių kreminė pudra tepasi geriau ir lygiau, nebelieka sausų vietų, o jeigu jūsų oda riebi, Garnier siūlo kaukes skirtas riebiai odai, kurios mažina poras ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą (tokias dažniausiai naudoju vasarą, nes nuo karščio makiažas 'plaukia' greičiau, o po tokios kaukės jis laikosi kur kas geriau). Tai kokios gi Garnier kaukės mano mėgstamiausios? Dabartinis favoritas - paakių kaukė su kokosų vandenuku ir hialurono rūgštimi. Idealiai drėkina ir puoselėja paakių odą, mimikos raukšles tampa mažiau matomos, o paakių zona gaivesnė. Rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems. 
Dar vienas favoritas - drėkinamoji veido kaukė Aqua Bomb, ji skirta gaivinti, drėkinti ir švelninti veido odą. Patikėkite, po naudojimo veido oda atrodo tobulai, o kaukės kaina vos keli eurai. Negaliu nepaminėti ir poras mažinančios kaukės, visus privalumus aš jau nupasakojau, todėl jeigu jūsų veido oda labai riebi, o poros vizualiai atrodo labai dideles, labai rekomenduoju išbandyti.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokios veido kaukės visada važiuoja su manimi į keliones, kai laiko papildomoms procedūroms visiškai nėra (šveitimui, pilingui ir t.t.), aš naudoju kaukes. rezultatas pranoksta visus lūkesčius.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig