2018 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Kiehl's Advernto kalendorius


Labas rytas, mano brangieji, gero pirmadienio. Kalėdos jau ne už kalnų, todėl pats laikas rinkti Advento kalendorių ir skaičiuoti kiekvieną dieną. Mano rankose Kiehl's kalendorius, šiandien apie pliusus, minusus ir ar verta pirkti.












Mano nuomonė:

Ar verta pirkti Advento kalendorius? Aš manau, tikrai verta (dabar šnekame tiesiog apie kalendorius, nesvarbu, ar apie kosmetinius, ar apie šokoladinius ir pan). Man dienų skaičiavimas iki Kalėdų labai labai svarbus, iš kitos pusės, tai savotiška dovana palepinti save iš pat ryto arba vakare po sunkios darbo dienos. Kokius kalendorius rinktis? Įdomius. Kas man yra įdomu ir svarbu: kalendorius turi atrodyti gražiai ir stilingai, turi būti tinkamas dovanai, aš turiu nesulaižyti nagų bandydama iškrapštyti dovaną kiekvieną rytą, dovanos turi man tikti ir patikti, būti naudingos, o ne tiesiog būti kažkokia eilinė nesąmonė, juk dažniausiai kalendoriai kainuoja nemažai. 
Praeitais metais aš jau turėjau Kiehl's kalendorių ir likau labai patenkinta, tai buvo unikali galimybė išbandyti daug Kiehl's kosmetikos priemonių ir nuspręsti noriu pirkti pilną versiją ar ne. Pasakysiu dar daugiau, mini priemonės keliavo su manimi visus metus, nes kelionių buvo nemažai, o tampyti pilną įpakavimą su savimi kartais nėra galimybės, todėl rodant kosmetinės turinį Jums, dažniausiai rodžiau Kiehl's. Kiehl's kalendorių įpakavimai labai stilingi ir atrodo gražiai, tai savotiškas kiekvieno ryto ritualas, kai atidarai, išbandai ir važiuoji dirbti, o nuotaika gera. 
Minusas - praeitais ir šiais metais kalendorių turinys labai panašus, todėl sudominti tuos, kurie jau pirko kalendorius praeitais metais galimybių beveik nėra, viskas išbandyta, pilnos versijos seniai nupirktos ir sėkmingai naudojamos vonioje, ar ne taip? Taip. 
Ką galima atrasti kalendoriuje? OMG, labai daug ką, nuo pilno įpakavimo rankų kremo iki mini veido kremų pakavimų, avokado kremo paakių zonai, mėgstamą tonizuojantį losjoną su medetkomis ir plaukų šampūną, bei kondicionerių. Išlupti visą savo kalendoriaus turinį aš nenoriu, parodysiu viską eigoje nuo gruodžio pirmosios, juk blogeris irgi kartais nori pasidžiaugti ;-)



Ką rekomenduoju? Kalendorius Kiehl's pirkti tiems, kas nori pirmosios pažinties ir išbandyti kaip įmanoma daugiau skirtingų priemenių, sudaryti savo nuomonę apie kompaniją ir atrasti tai, kas tinka jūsų veido odai, arba Jūs daug ir pastoviai keliaujate, o naudoti nežinia ką viešbutyje noro nėra, juk norisi savo veido kremo, aliejaus ir galu gale tinkamo šampūno plaukams.
Kalendorius ieškome Kiehl's parduotuvėse Vilniuje PC Panorama ir PC Akropolis.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig