2018 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Vitaminas D NUTRILITE™


Ruduo, tai metas, kai aš susimąstau apie sveiką mitybą, kosmetines procedūras, figūros korekciją, stomtologą, bei maisto papildus. Pasakojau ne vieną kartą, tiesiog paprastų multi vitaminų skirtų bendrai organizmo būklei vartoti negaliu, jų sudėtyje dažniausiai yra vitaminas C, o nuo jo prasideda noras valgyti be saiko. Kaip rezultatas - keli kilogramai, dieta ir vėl viskas ratu. Aš nesu gydytojas, kad rekomenduoti Jums, mano brangieji, rinktis vienus ar kitus vitaminus, aš tik tam, kad pasidalinti savo nuomone, o Jūs galimai susimąstysite, atliksite tyrimus ir pradėsite vartoti tinkamus maisto papildus, aklai pirkti ir gerti nieko nereikia.



Vitaminas D yra itin svarbus vitaminas, kuris turi didelį poveikį įvairioms organizmo sistemoms.
Kitaip nei kiti vitaminai, vitaminas D funkcionuoja kaip hormonas ir yra susijęs su kiekviena organizmo ląstele. Vitaminas D gaminamas iš cholesterolio, kuomet žmogaus oda gauna saulės spindulių.
Šis vitaminas taip pat randamas maisto produktuose, tokiuose kaip riebi žuvis ar vitaminu D papildyti pieno produktai. Vis dėlto gauti pakankamą kiekį iš maisto itin sunku.
Rekomenduojama vitamino D dienos dozė yra 400-800 IU, tačiau dauguma specialistų tvirtina, jog turėtumėte gauti šio vitamino dar daugiau.
Štai pagrindiniai vitamino D trūkumo rizikos faktoriai:
  • Antsvoris ar nutukimas.
  • Deginimasis tik su kremu nuo saulės.
  • Saulės šviesos trūkumas.
  • Senyvas amžius.
  • Sėslus gyvenimo būdas namuose
  • Žuvies ar pieno produktų nevartojimas.

Susipažinkime su 8 pagrindiniais vitamino D trūkumo ženklais ir simptomais.
1. Dažnai sergate ar užsikrečiate infekcijomis
2. Jaučiate nuovargį
3. Skauda kaulus ir nugarą
4. Esate linkę į depresiją ar prislėgtą nuotaiką
5. Negyja žaizdos
6. Susilpnėję kaulai
7. Slenka plaukai
8. Skauda raumenis

  • NUTRILITETM Vitamin D suteikia papildomą 15µg (600 IU)* vitamino D, gaunamo iš natūralių šaltinių, paros normą, kad būtų palaikoma gera sveikatos būklė.
  • Vitaminas D palaiko normalų kaulų ir dantų funkcionavimą.
  • Vitaminas D skatina normalų kalcio ir fosforo įsisavinimą bei panaudojimą.
  • Vitaminas D skatina tinkamą imuninės sistemos ir raumenų funkcionavimą.
  • Taip pat vitaminas D yra svarbus ląstelių dauginimosi procese.






Mano nuomonė:

Lietuvoje saulės beveik nėra, o jeigu ji ir yra, tai kelis mėnesius per metus, todėl labai logiška, kad vitamino D trūkumas jaučiasi labai labai stipriai. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad būtina atlikti tyrimus ir suprasti, ko tiksliai trūksta jūsų organizmui. Paglooglinus kiek kainuoja atlikti vitamino D tyrimą, supratau, prieinama, greitai ir be didelių problemų. Tikriausiai nieko nenustebinsiu pasakius, kad taip, trūksta, kad problema yra. Taip, nelabai suprantu, kaip galima degintis be apsauginio kremo, valgyti tiek kiaušinių arba žuvies produktų kiekvieną dieną. Tai yra visiškai neįmanoma, todėl mano pasirinkimas - maisto papildas. 
Jeigu mes su jumis pradėsime skaityti Vitamino D trūko požymius, suprasime, kad vitaminas D yra nuotaikos ir bendros geros savijautos vitaminas. Aš vis galvojau, kad tai tiesiog ruduo, nėra nuotaikos, blogas oras, slenka plaukai, skauda raumenys ir jaučiamas nuovargis, pasirodo, ne, tai vitamino D trūkumas.
Ar pagerėjo savijauta? Kol kas ne, Prada aukštakulnius nuotaikai pagerinti aš vis dar perku (juokauju), bet teigiamas poveikis vistiek jaučiasi. Čia noriu dėti tašką ir sakyti, kad blogeris nėra šeimos gydytojas, jis gali tik rekomenduoju atkreipti dėmesį, o jūsų pasirinkimas ką daryti toliau, aš rekomenduočiau pradžioje atlikti tyrimus, o jeigu jau ir toliau rinktis vitaminus arba maisto papildus, tai Nutrilite, nes vartojau ne tik vitaminą D, bet ir papildus skirtus lieknėjimui, likau maloniai nustebinta tiek rezultatu, tiek kokybe, tačiau apie tai šnekėsime kiek vėliau, nes reikia pabaigti pilną kursą.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig