2018 m. lapkričio 27 d., antradienis

International lingerie forum


Labas rytas, mano brangieji, taip, aš jau grįžau į įprastą blogo rašymo ritmą, šiandien jūsų dėmesiui Latvių gamybos apatinis trikotažas. Pažadu, tikrai nustebsite, nes nuoširdžiai buvau nustebinta pati tiek gamybos galimybėmis, tiek Laumos apatinio trikotažo fabrikos, tiek pasirinkimu, tiek eksporto kiekiu, tiek kompanijų ir siūlomų modelių įvairove. Kokias kompanijas tikrai žinojau? Lauma V.O.V.A. Gracija RimRosme Lingere.


Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Liepojoje labai stipri apatinio trikotažo gamyba, ten dirba apie 28 specializuotos apatinio trikotažo kompanijos. Pasiūlymai ir galimybės milžiniški, vertinant tai, kad apie Latvių apatinį trikotažą žino visi.
Per Riga Fasion week savaitę man atiteko garbė sudalyvauti forume, kur šnekėjome apie problemas ir plėtros galimybes. Aš negalėjau pagalvoti, kad didžiausia problema - tai didesnių dydžių pasiūlymas. Taip, esu gana liekna, o kas liečia krūtine, ten net nėra apie ką šnekėti, todėl apie tokias problemas net negalėjau pagalvoti. 
Dar vienas labai įdomus dalykas - apatinio trikotažo matavimas su specialisto pagalba. Dažnai mes pasirenkame netinkamo modelio arba dydžio liemenuką, todėl specialisto pagalba čia kaip niekada svarbi. Įdomu, ar Vilniuje yra tokių parduotuvių, kur apatinio trikotažo paieška prasideda nuo jūsų matmenų matavimo, tinkamo modelio parinkimo ir jau tada primatavimų? Dažniausiai perku tai, kas patinka, nesvarbu kad spaudžia. 
Dar vienas dalykas, kuris labai aktualus dabartinėje rinkoje - pirkimas internetu, likučių valdymas (logiška, kad yra einamiausiai modeliai ir dydžiai, ir yra tokie, kurių niekas neperka), naujų klientų paieškos ir inovacinės technologijos.


O dabar pereiname prie įdomiausios dalies, problemos, gamyba ir inovacijos yra be galo įdomi tema, bet mums norisi, kad akys džiaugtųsi, todėl pereiname prie apatinio trikotažo pasirodymo.
Rodau tik tai, kas labai pati pačiai: V.I.P.A. Glora ir Gracija Rim.












Tikriausiai net nereikia sakyti, kad mano favoritais tapo labai provokuojantys Gracija Rim apatinis trikotažas? Ačiū labai Riga Fashion week ir LIAA už organizavimą ir pakvietimą.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig