2018 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

Nail Artist M.S.


Labas rytas, mano brangieji, pirmadienis - darbadienis. Kiek šiandien viskuo suplanuota, kad net neįsivaizduojate. Vienu žodžiu, pradėsime nuo manikiūro. Kas sakė man mano senelė "Nesvarbu kas atsitiktų, merginos nagai turi atrodyti gerai". Labai ilgą laiką lakavau nagus pati, moku tai daryti gerai, tačiau po gelinio lakavimo su Didier lakais mano nagai pasidarė trapūs ir labai pažeisti. Praėjau labai ilgą kelią, kol jie tapo vėl tinkami lakavimui (tik vienetai žino, ką reiškia kai tu lakuoji nagus ir jausti kad jie tau skauda). Seniai, labai seniai ieškojau manikiūrininkės Vilniaus Senamiestyje, kur nereikėtų derinti laiko savaitėmis, kur būtų maloni aplinka ir pati specialistė atitiktų mano lūkesčius ir vaibą. Su malonumu pristatau Jums Nail Artist M.S.



Specialistė dirba Pylimo g, labai patogu ir privažiuoti, o mano atveju aš ateinu pėsčiomis ( būtent taip ir norėjau, labai labai seniai ieškojau). Salonas labai gražus, šviesus, atskiras kabinetas manikiūrui ir pedikiūrui. Specialistė labai maloni, tačiau neįkyri savo pokalbiais, nes kartais man norisi tiesiog patylėti. 
Dabar pasakysiu du labai svarbius dalykus, kurie manau svarbūs ne tik man, bet ir Jūs. Higiena - visi įrankiai yra dezinfikuojami, dildės (kas man patiko labiausiai) - skirtos tik vienam klientui. Mano manikiūrui naudojama dildė nukeliavo į voką, kai kitą kartą grįšiu, man manikiūrą darys būtent su ja. Wowww, sakyčiau tikrai woww.
Dar vienas pliusas, labai didelis nagų lakų atspalvių pasirinkimas ir labai gražūs dailės pavyzdžių pasirinkimas. Aš nuoširdžiai nelabai mėgstu tokių dalykų, man patinka tiesiog tobulas manikiūras ir gražus atspalvis (dažniausiai tai klasikinis raudonas, juodas, bordo, nude), bet net aš šį kartą pasidaviau blizgučiams. 
Dar noriu pridurti, kad manikiūras aparatinis, kokių įbrėžimų ir karpimų, jokių pažeistų ir raudonų odelių. Tai buvo mano pirmoji patirtis, pedikiūrą taip man jau darė, o manikiūro ne, dabar ne už kitaip daryti nesutiksiu, tik tai aparatiniu metodu.







Rezultatas:



Aš esu gana reikli klientė, prieš rekomenduojant paslaugą arba produktą, aš išbandau viską ant savęs. Puikiai žinau, kad sunkiausiai lakuoti nagus su juodu atspalviu, taip patikrinama siūlomų nagų lakų kokybė, meistro darbas, bei profesionalumas. Ar likau patenkinta? OMG, tikrai taip. Praėjo savaitė, mano akmenukai blizga taip pat ryškiai, nagų kas vietoje, o tai, kad meistė lakavo nagus prie pat odelės leidžia džiaugtis manikiūru dar kelias savaites (taip, pas mane nagai labai greitai auga, todėl net nežiūrint į tai, kad manikiūras atrodo dar padoriai, tenka perlakuoti).
Nuoširdžiai rekomenduoju Nail Artist M.S. apsilankyti, o aš jau planuoju pedikiūrą...













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig