2018 m. lapkričio 2 d., penktadienis

Promenade Hotel Liepoja


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsime nuo kelionių, o jeigu tiksliau nuo Liepojos ir tobulo penkių žvaigždučių viešbučio Promenade. Aš jau pasakojau, kad per Riga Fashion Week mes buvome Liepojoje, apsilankėme Lauma apatinio trikotažo fabrike, o vakare apatinio trikotažo mados pristatyme. Apie smulkmenas ir apatinio trikotažo tendencijas pašnekėsime jau netrukus, o kol kas apie viešbutį.



Aš labai trumpai apie privalumus, nes trūkumų nepastebėta, o gal gyvenome per trumpai tam, kad jie atsirastų. Labai patiko lova ir pagalvės, čiužinys gana minkštas, tačiau ne per daug, idealiai tinka pailsėti po sunkios darbo dienos arba po kelionės. 
Viešbučio interjeras gerai apgalvotas, viskas labai stilingai ir gražiai. Negaliu nepaminėti labai gražios vietos, upės ir panoraminio lifto.
Registratūros merginos labai paslaugios, šneka angliškai puikiai. Mes klausėme kelio iki autobusų stoties, gavome ne tik atspausdintą žemėlapį, bet ir autobusų tvarkaraštį, bei patarimus. 
Šnekant apie restoraną noriu pasakyti, kad vakare maistas labai prabangus ir vertas dėmesio, o per pusryčius tikėjausi kiek didesnio asortimento, tačiau šampanas viską išgelbėjo.
Tiek jeigu trumpai, visą kitą, manau, matosi nuotraukose, todėl kam šnekėti, jeigu galima pamatyti.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, liksite patenkinti viešbučio kambariais ir siūloma kokybe.
Ačiū labai LIAA ir Riga Fashion Week organizatoriams už kelionę ir viešbučio pasirinkimą, o apie apatinį trikotažą mes pašnekėsime jau netrukus.





















































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig