2019 m. sausio 11 d., penktadienis

Pixi #Glowtonic


Aš manau, kad niekam nebus paslaptis, kad gražiausios PR dovanos atkeliauja iš Pixi. Anglijos rinkoje blogeriai vertinami kitaip, nei Lietuvoje, tai faktas. Aš labai labai džiaugiuosi, kad pagaliau tapau šios kompanijos dalimi ir galiu išbandyti jų siūlomas kosmetikos ir veido priežiūros priemones. Labai seniai svajojau apie legendinį #Glowtonic. Tai jų kultinis produktas kuris laimėjo tiek nominacijų, apie kurį rašo beveik visos blogerės, tai ar tikrai jis vertas dėmesio?








Mano nuomonė:

Neslėpsiu, labai malonu gauti legendinį produktą su savo vardu, tai nereali dovana, kuri tampa įkvėpimu daryti kažką daugiau, stengtis labiau, forografuoti profesionaliau ir daugiau dėmesio skirti savo blogui. Mano tonizuojantis losjonas iš pixi net pusės litro, naudojasi labai taupiai, todėl užteks tikrai ilgam. Aš labai mėgstu pixi Glow priemonių liniją, ji fantastiška. Ant mano kosmetikos staliuko stovi rūgštinis serumas ir aliejinis purškiklis, dabar veido priežiūros rutiną papildo iš seniai išsvajotas tonizuojantis losjonas.
#Glowtonic sudėtyje nėra alkoholio, todėl jis nesausina ir nedirgina veido odos, tobulai valo ir suteikia veidui švytėjimo. Alijošiaus ekstraktas ramina pavargusią odą, o sudėtyje esantys rūgštis mažino poras, glotnina veido odą ir suteikia jai matiškumo.
Taip, rūgštys sudėtyje tikrai jaučiasi, bet jos nėra agresyvios. Jos nedirgina veido, tiesiog kiek sumažina poras ir išlygina veido reljefą.
Man efektas labai patiko, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti, tegul ir jūsų veido oda švyti.

PR sample










SHARE:

1 komentaras

  1. Ir pati labai seniai mąstau apie šio produkto išbandymą, jūsų suintriguota, manau, dabar tikrai išbandysiu:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig