2019 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

Pixi Rose Ceramide Cream


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau aš vėl grįžau prie blogo rašymo. Tikriausiai iš manęs reikia atimti telefoną ir užblokuoti Instagramą, nes kitaip noro rašyti visiškai nėra. Čia kaip greitoji mada, gavai, papasakojai ir visi viską žino, ar gera priemonė, ar verta dėmesio, plius sekėjai girdi tavo balsą, mato tave ir tavo emocijas. Iš kitos pusės, atsiliepimai labai ilgam lieka internete, ieškant informacijos ir nuomonės tai labai praverčia, būtent todėl ir grįžau. Šiandien pasakosiu apie geriausius iš geriausių, pradėsime nuo Pixi Rose Ceramide Cream.










Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia niekam sakyti, kad PIXI siuntiniai pradžiugina ir pamalonina, sakinėjau iš džiaugsmo pamačius štai tokią kosmetinę su veido priežiūros priemonėmis. Aš sakau tik savo nuomonę, todėl galiu drąsiai teigti, kad PIXI priemonės vienos iš geriausių, dar labai patinka matiniai lūpų blizgesiai, skaistalai ir higlighteriai mažiau, na o šešėliai mažiausiai. Būtent todėl, šiandien šnekame apie Pixi Rose Ceramide Creamą. Noriu pradėti nuo švelniai rožinio vintažinio metalinio įpakavimo, kuris primina senus laikus ir mano senelės kosmetinę su Balet veido kremu. Tūbelę labai malonu laikyti rankose, spaudžiasi kremas be problemų, todėl būtent įpakavimas mane papilrko labiausiai. Pasak gamintojo, tai lengvos tekstūros gerai drėkinantis veido kremas, kuris skirtas tinkamai prižiūrėti veido odą ir apsaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio.
Taip, kremas labai labai lengvas, susigeria akimirksniu, tobulai gerai drėkina ir maloniai kvepia. Taip, rožės mano viskas, todėl jeigu ieškote labai gero drėkinamojo kremo, labai rekomenduoju išbandyti būtent šitą iš PIXI rožių linijos.
Dar iš labiausiai patikusių priemonių Rožių aliejus ir Rožių tonizuojantis losjonas, apie juos pašnekėsime jau netrukus, manau dar šią savaitę.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig