2019 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

VICHY micelinis vanduo NORMADERM


Aš vis negaliu suprasti, kodėl taip sumažėjo renginių? Ne, kosmetikos naujienos atvažiuoja pastoviai, bet kartais labai norisi pridėtinės vertės, pamatyti  kitas blogeres, išgirsti specialistus ir gerai praleisti laiką. Vienas iš paskutiniųjų renginių, kur aš apsilankiau buvo Vichy naujienų pristatymas, apie naujienas šnekėti dar ankstoka, nes reikia viską labai gerai ištestuoti, bet apie micelinį vandenį tylėti negaliu, tobulas, tiesiog tobulas.





Mano nuomonė:

Ar micelinis vanduo gali nustebinti? Gali, tikrai gali ir ne tik mane. Labai smagu, kad Vichy kosmetikos atstovai pasirūpino ir parinko kiekvienam pilną veido priežiūros liniją. Logiška, kad atėjus namo aš pradėjau testavimus. 
Mano makiažas tą dieną buvo gana sunkus, tamsi ir gerai išsilaikanti kreminė pudra, blakstienų tušas atsparus vandeniui ir sunkiausiai nuvalomas Urban Decay juodos spalvos pieštukas, kuriuo aš paryškinu blakstienų augimo liniją, pridėkite ir matinius raudonos spalvos lūpų dažus, gaunasi labai sunki užduotis bet kokiam prausikliui arba makiažo valikliui.
Mano nuostabai VICHY micelinis vanduo NORMADERM susitvarkė idealiai. Pasakysiu nuoširdžiai, pirmą kartą matau priemonę, kuri taip idealiai nuvalo bet kokio sunkumo kosmetikos likučius, plius nedirgina nei akių, nei odos. Stebuklas. Mano akys labai jautrios dėl lęšių nešiojimo, todėl nuvalyti UD pieštuką nelabai lengva užduotis, o šitas micelinis vanduo susitvarkė idealiai, nei vienos ašaros, nei raudonų akių. 
Aš nepasakosiu apie stebuklingą Vichy termalinį vandenį, nes tai tik žodžiai, o aš tikiu rezultatu, o po VICHY micelinio vandens NORMADERM naudojimo rezultatas tikrai puikus, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti, garantuoju, liksite labai labai patenkintos.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig