2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Amway Home skalbimo priemonės ir tinkama drabužių priežiūra


Labas rytas, mano brangieji, šiandien su jumis šnekėsime apie tinkamą drabužių priežiūrą ir skalbimą. Sutikime, drabužius reikia ne tik nusipirkti, bet it rinkamai juos prižiūrėti. Kaip? Dažniausiai prie etiketės būna priežiūros rekomendacijos, kaip reikia skalbti, ar galimas mechaninis skalbimas, ar tik rankomis, kokios temperatūros vanduo turi būti, o gal drabužiui tinka tik cheminis valymas. Būtent nuo to ir priklauso, kaip ilgai jūsų megztinis, suknelė, kelnės išsiliks jūsų drabužinėje. Tačiau net pasirinkus tinkamą skalbimo būdą, labai rekomenduoju pagalvoti ir apie tinkamas skalbimo priemones, prieš gerus du mėnesius gavau pirmąjį savo Amway Home užsakymą. Užsakiau visus įmanomus variantus pabandymams, o dabar jau pasiruošusi pasidalinti savo atsiliepimais su Jumis.






Pradėsiu pasakojimą nuo universaliausios priemonės, kuri tinka visų drabužių tipų skalbimui. Gamintojas teigia, kad priemonė efektyvi net 15 laipsnių temperatūroje. Mano dažniausiai pasirinktas skalbimo režimas - skalbimas rankomis (mano skalbimo mašina turi tokį režimą, manau jūsų tikrai irgi), temperatūra 30 laipsnių. Taip spalvos neišblunka, audiniai lieka purūs ir drabužiai ilgai tarnauja.  Taip pat gamintojas pabrėžia, kad SA8™ Skystas skalbinių ploviklio koncentratas turi neblunkančio polimero, išlaiko spalvas ryškias, savo sudėtyje turi naują „BIOQUEST FORMULA™“ , kuri yra dermatologų ir alergologų patikrinta, o svarbiausiai sudėtyje nėra fosfatų, chloro ar dažų ir naudojami ekologiški valymo produktai, puikiai valo esant labai žemai temperatūrai.
Pridėsiu nuo savęs,  SA8™ labai koncentruota skalbimo priemonė, jos reikia visiškai nedaug tam, kad išskalbti visą krūvą drabužių. Man labiausiai patiko skalbiklio aromatas, jis neerzina ir beveik nesijaučia ant išskalbtų drabužių (nekenčiu, kai drabužiai kvepia skalbimo priemonėmis). Mano drabužiai po skalbimo atrodo tobulai, o vertinant tai, kad priemonė turi ekologišką sudėtį, tai du kartus maloniau. Todėl nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti. Kaina tikrai nėra maža, tačiau patikėkite, priemonės reikia labai mažai, ji taupiai naudojasi, todėl jos užteks ilgam.


Ar aš dažnai naudoju skalbinių minkštiklius? Skalbiant drabužius niekada, o skalbiant patalinę, rankšluosčius ir chalatus pastoviai. Kodėl toks didelis skirtumas drabužių priežiūroje? Man nelabai patinka silabinių minkštiklių kvapai, o pats svarbiausias dalykas, nors ir įjungiu pakartotino skalavimo funkciją, drabužiai įgauna balkšvą spalvą (ypač tamsios spalvos drabužiai). 
Amway koncentruotas skalbinių minkštiklis kiek kitoks, jis turi labai subtilų aromatą (gamintojas siūlo rinktis iš Alpine ir Garden Blooms kvapų), audiniai po skalbimo labai minkšti, o apie balkšvus atspalvius aš jau užmiršau, todėl mano mėgstami medvilniniai RL megztiniai švelnūs ir labai malonūs prie kūno. Patikėkite, jie tokiais jau seniai nebuvo, pasirodo reikėjo tik tinkamo minštiklio.



Kaip tinkamai prižiūrėti kašmyrą, merino vilną ir panašius drabužius? Neslėpsiu, jeigu drabužis kainavo labai brangiai, aš dažniausiai jį nunešu į cheminę valyklą ir nuimu atsakomybę nuo savęs. Niekas nenori sugadinti mėgstamo kašmyro megztinio, kuris kainavo ne vieną šimtą eurų. Tačiau eksperimentas yra ekperimentas, net mano valykloje megztinio valymas kainuoja apie 8eur, todėl jeigu norisi sutaupyti, galima pabandyti skalbti rankomis, tinkamoje temperatūroje naudojant švelniems audiniams tinkamą priemonę. Amway koncentruotas skalbiklis švelniems audiniams naudojamas mano namuose dažniausiai, jis tinka mano šilkinio apatinio trikotažo priežiūrai, kasmyrui (taip, I do it) ir visoms vasariškoms suknelėms. labai didelis pliusas - priemonė tinkama skalbti tiek skalbimo mašinoje, tiek rankomis. Aš manau jus jau supratote, tokius drabužius skalbiu tik rankomis ir labai šaltame vandenyje.



Skalbiklis juodiems drabužiams irgi mano 'must have', jis puikiai tinka tiek juodiems, tiek tamsiai mėlyniems, tiek žaliems drabužiams skalbti. Vienas mano tamsiai mėlynas megztinis buvo net prikeltas antram gyvenimui, nes jau galvojau, kad spalva išbluko visiems laikams, pasirodo ne. 

Pridėsiu gamintojo aprašymą, nes nuoširdžiai pasirašau po kiekvienu žodžiu.
     

Juodi ir tamsūs drabužiai ilgiau atrodo naujesni, kadangi yra saugoma jų spalva bei audinys

• Pašalinant mikroskaidulas, atnaujinami senesni medvilniniai audiniai

• Apsaugo spalvas nuo blukimo ir nuskalbimo, todėl drabužiai ilgiau tarnauja

• Skalbiklis pagamintas pagal mūsų išskirtinę “BIOQUEST FORMULATM“ formulę, sukurtą iš natūralių šaltinių, tokių kaip, kokosai, citrusiniai vaisiai ir natūralūs mineralai

• Dermatologų patikrinto skalbiklio sudėtyje yra natūralūs ingredientai – tai saugu jūsų šeimai ir aplinkai

• Audinyje nelieka jokių dirginančių likučių

• Koncentruota lengvai pilstoma skysta formulė

• 1 litro užtenka ne mažiau kaip 33 skalbimams, o tai reiškia – 7 mėnesiams skalbimui po litrą, skalbiant vidutiniškai vieną kartą per savaitę



Paskutinis, bet neprašiausias sąraše dėmių valiklis. OMG, koks jis tobulas, aš net negaliu jums papasakoti. Tai purškiama priemonė tinkama naudoti prieš skalbimą. Ji nuvalo absoliučiai visas dėmes, o svarbiausiai, spalvos neišblunka ir drabužis atrodo kaip naujas. Pasakysiu dar daugiau, aš labai sėkmingai išvaliau savo Adidas Superstar baltos spalvos sportbačius, jie vėl atrodo kaip nauji. O kaip puikiai priemonė susitvarko su kremine pudra drabužių kaklo zonoje (o mano kreminės pudros iš MAC ir UD ne taip lengvai pasiduoda, patikėkite). Labai rekomenduoju išbandyti šį purškiklį, jis pas mane pasibaigė greičiausiai, todėl užsakiau dar vieną. Jau sunkiai įsivaizduoju savo gyvenimą be jo, nes dėmių vis atsiranda, skalbimas rankomis arba 30 laipsnių temepratūroje jų nepašalina, o Prewash Spray susitvarko akimirksniu.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad visos Amway Home skalbimo priemonės man labai labai patiko, kai kurios užsakytos jau antrą kartą ateičiai (Prewash Spray, skalbiklis juodiems drabužiams ir skalbinių minkštiklis), taip pat užsakiau namų valymo priemones, bet apie tai šnekėsime po kelių mėnesių, kai priemonės bus išbandytos ir tinkamai įvertintos.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig