2019 m. gegužės 26 d., sekmadienis

/Kili-g/ urban


Prieš gerą mėnesį gavau pakvietimą į naujos /Kili-g/ urban veido linijos priemonių pristatymą. /Kili-g/ linijos priemonės patinka daugumai iš mūsų, jos prieinamos, kainuoja nebrangiai ir plius, pagamintos Lietuvoje, todėl gauna iš manęs labai didelį ir svarų pliusą. Šnekant apie naujieną, ji skirta miesto gyventojams, kurie jaučia neigiamos aplinkos poveikį, amžinai skuba ir labai daug laiko veido priežiūrai tiesiog neturi. Šiandien patarsime naktinį gelį-kaukę ir purškiamą veido dulksną.






Ši linija skirta veido odai, paveiktai oro taršos ir kitų miesto aplinkos veiksnių. Oro tarša sukelia tokias odos problemas kaip blyškumas, stangrumo praradimas ir net padidėjęs jautrumas. Štai kodėl sukūrėme /kili⋅g/ veido odos priežiūros priemones su moksliškai įrodytu veikliuoju ingredientu URBALYS®, turinčiu tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti oro taršos keliamas problemas.


kai diena pagaliau baigiasi, pats metas ir odai įjungti naktinį grožio režimą! kol tu miegosi, šis drėkinamasis naktinis veido gelis-kaukė tavo odą prisotins ingredientų, kurie padeda kovoti su oro taršos sukeltomis odos problemomis. o kai tik pabusi, oda sveikai švytės, bus sudrėkinta ir puikiai jausis visą dieną!
reikia nuorodų, kaip naudoti?
> prieš miegą gelį-kaukę paskleisk ant veido gausiau nei įprastinį kremą.
>> palik per naktį.
>>> ryte likučius įmasažuok į odą.
>>>> naudok, kai tik pajausi, kad odai trūksta drėgmės. mėgaukis miesto gyvenimu ir atskleisk savo #kiligbeauty – naudok ir kitus „kilig urban“ produktus, turinčius tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti oro taršos keliamas problemas.


makiažas jau padarytas, tačiau odai trūksta spindesio. ką daryti? mes žinome paslaptį, kaip atgaivinti odą nesugadinus tavo makiažo! pasinerk į magišką veido dulksnos debesį! ši drėkinanti dulksna turi savybių, kurios ne tik padeda kovoti su oro taršos sukeltomis odos problemomis, bet ir atgaivina odos išvaizdą, kada tik norisi – nesvarbu, esi su makiažu ar be jo. reikia nuorodų, kaip naudoti?
> užsimerk.
>> lėtai paspausk dozatorių. gal atrodys, kad jis veikia per lėtai, bet tai suteikia didesnį malonumą ir dulksna geriau padengia odą!
>>> atsimerk ir pažvelk, kaip magiškai atrodai. mėgaukis miesto gyvenimu ir atskleisk savo #kiligbeauty – naudok ir kitus „kilig urban“ produktus, turinčius tokių savybių, kurios padės tavo odai įveikti oro taršos keliamas problemas

svarbu
veido dulksna bus tikrai veiksminga, jei ją naudosi kasdien. tačiau jei naudosi ją tik kartais, gali pasitaikyti „a bad mist day“, tai yra produkto pomputė ims purkšti ne taip, kaip įprasta. tokiu atveju paspausk dozatorių kelis kartus stipriau nukreipus srovę nuo veido. jei šis veiksmas nepadės, pavalyk pomputę šlapia servetėle. kai veido dulksna vėl purkšis įprasta srove, nukreipk ją į veidą ir mėgaukis gaiva.




Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo įpakavimų, jie gražūs, stilingi ir traukia akį parduotuvėje. Taip, dar buvo popieriniai įpakavimai, bet iki nuotraukų jie neužsiliko. Kaip ir sakiau, mano rankose po pristatymo buvo maišelis su dovanomis: micelinis valomasis vanduo, purškiklis ir naktinis gelis.
Kas patiko ir tiko odai labiausiai? Gelis nakčiai. Aš nelabai tikėjau, kad gelis (o ne įprastas, riebios konsistencjos stangrinamasis kremas) gali man patikti, juk man reikia tiek drėkinimo, tiek mitinimo, tiek anti-age efekto. Patiko, tikrai labai patiko, priemonė neriebina odos, susigeria ne taip greitai, tačiau nėra lipnumo jausmo, iš ryto oda atrodo labai gražiai, jaučiasi anti-age patempimo efektas ir oda tampa lygi. 
Veido dulksna irgi labai fainas dalykas ypač vasara. Nors per pristatymą Lietuvos žvaigždės sakė, kad jų rankinuke guli būtent šios priemonės veido drėkinimui, aš su savimi purškiklio nenešioju. Yra mažos panašių priemonių versijos, kurias kur kas patogiau nešiotis su savimi. Šitas buteliukas, sutikime, gana didelis ir nepatogus. Vertinant pačią priemonę, nieko blogo pasakyti negaliu, purkštuvas purškia gerai (jeigu nenaudoti, tai purkštuvas gali užsikimšti, yra prašyme visa instrukcija, ką reikėtų daryti), veidą drėkina ir gaiviną gerai, maloniai kvepia žalios arbatos ekstraktu ir negadina makiažo. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad testavimui gavome labai bazinius produktus, tačiau po kelių dienų aš gavau labai norimą veido šveitiklį su blizgučiais ir aliejinį prausiklį, apie juos šnekėsime jau netrukus, nes ten tai wowwwwww.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig