2019 m. gegužės 26 d., sekmadienis

Bellapierre 9 Bella akių šešėliai


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto pasakoju apie nuostabius Bellapierre šešėlius. OMG, tai net ne šešėliai, tai fantastiški pigimentai, kurie savo spalvomis, kokybe ir pigmentacija nenusileidžia tokiems brendams kaip MAC ir UD, tačiau turi labai ženklų pranašumą, jie natūralios sudėties be 'blogiukų'.







Mano nuomonė:

Matote, kokios gražios ir nerealios šešėlių spalvos? Ar galite patikėti, kad tai mineraliniai šešėliai? Aš irgi buvau labai stipriai nustebinta, nes ant rankose šešėliai be pagrindo, tiesiog labai lengvas ir greitas šešėlių pigmentų testas. Aš jau spėjau padaryti makiažą kelis kartus (manau net nereikia sakyti, kad mano mėgstamiausias spalva ruda su žalios spalvos švytėjimu), sulaukiau labai daug klausimų ir komplimentų. Mano draugė net klausė, kiek šešėlių spalvų buvo panaudota darant makiažą? Viena, viena ir juodos spalvos pieštukas, nes ant juodo pagrindo šis atspalvis atrodo dar įdomiau ir tinka vakariniam makiažui atlikti. Šešėliai atrodo labai įdomiai, įpakavimas neįprastas, tačiau kur kas patogesnis, nei įprasti pavieniai šešėliai. Šnekant apie atspalvius noriu pasakyti, kad įsimylėjau bordo, lengvą šampano ir žalsvą atspalvius. Negaliu nepaminėti ir labai geros kokybės juodo matinio atspalvio, šiltų rudų ir auksinio, o taip pat balto sidabrinio atspalvio. Patikėkite, aš turiu labai daug įvairių šešėlių, tačiau šitos spalvos pakerėjo po pirmo panaudojimo.
Apie kokybę aš manau net šnekėti nereikia tobula, todėl labai rekomenduoju išbandyti. Mano šešėliai iš www.bioteka.lt parduotuvės.

PS. Pas mane dar yra Bellapierre mineralinė pudra ir skaistalai, todėl makiažą parodysiu po visų produktų aprašymo ir testavimo.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig