2019 m. gegužės 25 d., šeštadienis

Pirmoji pažintis su John Masters Organics


Sveiki, mano brangieji, tegul mūsų šeštadienis būna natūralus, organinis ir be galo malonus. Aš jau rašiau savo bloge ne vieną kartą, man ne taip svarbu sudėtis, man svarbus rezultatas. Jeigu mineralinės pudros ant veido atrodo tobulai, ir duoda net 100% į priekį įprastoms su bloga sudėtimi, tai su  plaukais ir jų priežiūra tikrai bėda. Žinokite, nepasiruošusi laukti rezultato kelis mėnesius, nepasiruošusi matyti "varnos lizdą " ant galvos, nenoriu kovoti su neplautų plaukų efektų (kuris dažniausiai lieka po natūralios sudėties plaukų priežiūros naudojimo). Žinau, ir Jums taip buvo, todėl ieškome ne tik geros sudėties, bet ir puikiai veikiančios priemonės, aš manau, kelis gerus dalykus aš jau radau iš John Masters Organics.






Su šia priemone kasdien atrodykite tarsi ką tik iš paplūdimio! Praturtinta levandomis ši dulksna suteikia plaukams tekstūros, vėjo nugairintą įvaizdį, tarsi būtumėte ką tik išlipusi iš jūros. Tiesiog užpurkškite ant plaukų, pakedenkite juos ir paspauskite, kadangi tikra jūros druska suteikia apimties tekstūros, tuo tarpu levandų aliejus apsaugo plaukus nuo išsausėjimo ir suteikia malonų aromatą.

Suteikia apimties ploniems plaukams. Jūros druska tarp plaukų plovimų sugeria perteklinius riebalus.

95% ir daugiau šios priemonės sudaro sertifikuotos ekologiškos žaliavos. Nebandyta su gyvūnais.

Naudojimas: purkškite ant drėgnų arba sausų plaukų. Leiskite išdžiūti natūraliai arba džiovinkite difuzeriu.

Patarimas: supinkite plaukus į dvi kasas ir užpurkškite ant jų dulksnos. Išdžiovinkite džiovintuvu ir garbanas išleiskite.

Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe)*, Glycerin*, SD Alcohol 38-B (Lavender Blended Alcohol)*, Sodium Chloride (Sea Salt Blend), Linalool**, Geraniol**, Limonene**, Coumarin**.

* sertifikuoti ekologiški ingredientai

** iš natūralių eterinių aliejų.



Intensyviai drėkinantis kondicionierius be silikonų. Ši natūrali plaukų priežiūros priemonė buvo sukurta specialiai sausiems plaukams. Kondicionierius intensyviai kondicionuoja ir drėkina sausus, šiurkščius plaukus, jų nenusvarindamas. Pagerina plaukų gebėjimą pritraukti ir išlaikyti drėgmę, nuramina plaukų kamieną nuo pat šaknų iki galiukų, kad plaukai taptų švelnūs, žvilgantys ir sveikai atrodytų.

70% ir daugiau šios priemonės sudaro sertifikuotos ekologiškos žaliavos. Nebandytas su gyvūnais.

Naudojimas: užtepkite ant šlapių, šampūnu išplautų plaukų. Palikti veikti 1-3 minutes. Išskalaukite.

Pirkti: http://bioteka.lt

Mano nuomonė:

Jau seniai nerašiau atsiliepimų apie mini produktų versijas, bet John Masters Organics taip patiko, taip stipriai pakeitė mano nuomonę apie natūralias plaukų priežiūros priemones, kad norisi kaip įmanoma greičiau savo atradimu pasidalinti su jumis. Kaip greičiau, skamba sąlyginai, mano turimas levandų ir avokado kondicionerius pasibaigė, todėl ir negaliu parodyti jums konsistencijos, bandysiu nupasakoti.
Pradėsiu nuo pradžios, kad visai netikėtai su visomis priemonėmis testavimui iš www.bioteka.lt parduotuvės gavau iš šiuos du mažiukus, levandų jūros dulksną ir levandų ir avokadų plaukų kondicionerių. Bandyti neskubėjau, vistiek netikėjau, kad man gali patikti (jau bandyta tiek, kad net mane nustebinti sunku, nes rezultatas dažniausiai vienodai blogas), bet atidariau internetą ir pradėjau skaityti atsiliepimus. Sužinojau, kad John Masters Organics labai garsus priekinis ženklas, kad plaukų priežiūros priemones naudoja net Holivudo aktoriai. Taip, smalsumas nugalėjo. Labiausiai patiko kondicionerius, jis labai nesvarios ir neriebios konsistencijos, tačiau užtepus ant plaukų rezultatas jaučiasi iš karto, plaukai tampa slydus, minkšti ir labai švelnūs. Buteliuko man užteko 8 kartams, bet aš iškrapščiau tūrinį iki paskutinio lašo. Išdžiovinus, plaukai tampa lyg šilkas, minkšti, neriebus, lengvai šukuojami ir su nuostabiu, vos jaučiamu, levandos aromatu. 
Levandų jūros dulksna irgi nenusileidžia, priemonė tobulai paryškina garbanas ir suteikia labai lengvą banguotū plaukų efektą. Didelis pliusas - aromatas ir nesvari konsistencija, priemonė nesulipina, nepasunkina ir nesausina plaukų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai tikrai ne pirmos ir ne paskutinės John Masters Organics plaukų priežiūros priemones mano kosmetinėje, jau žiūriu ir į pienelį su rožėmis, ir į plaukų kaukę sausiems plaukams, ir į šampūnus (nors natūralių šampūnų bijau labiausiai).

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig