2019 m. gegužės 24 d., penktadienis

GlamGlow Supertoner™ ir Superserum™


Skubu pasidalinti savo atradimu iš GlamGlow, aš jau galvojau, kad manęs nustebinti neįmanoma, pasirodo vis dar galima, ir tai sugeba padaryti GlamGlow priemonės. Pasakysiu tik tiek, jeigu norite lygios odos kaip ledo čiuožyklą, skaitome pilną atsiliepimą.




Supertoner™ Exfoliating Acid Solution Toner
Šveičiamasis veido tonikas su rūgštimis
 Normaliai/mišriai/riebiai odai.

PUIKIOS naujienos GLAMGLOW fanėms!
Populiarioji GLAMGLOW® valomųjų odos priežiūros priemonių linija pasipildė naujais produktais. Pristatome naująjį itin koncentruotą rūgštinį šveičiamąjį veido toniką Supertoner™ Exfoliating Acid Solution. Jo sudėtyje esantis unikalus GLAMGLOW® kompleksas „Super Six Acid Blend“ ir aktyvintoji anglis akimirksniu išvalo poras ir atgaivina odą.
Intensyviu ir tuo pačiu švelniu šveičiamuoju poveikiu pasižymintis šešių rūgštinių medžiagų kompleksas, esantis Supertoner™ sudėtyje, išsyk nuskaistina odą pašalindamas negyvas odos paviršiaus ląsteles, kurios užkemša poras, sukeldamos odos problemas. Išvalytos poros akimirksniu susitraukia ir veido oda tampa šviesesnė. Puikiai subalansuota priemonė efektyviai tonizuoja, išvalo ir atgaivina odą suteikdama glotnumo ir gyvybingumo.
Talpa: 200ml
Superserum™ 6-Acid Refining Treatment Serum
Šveičiamasis veido serumas su rūgštimis
 Normaliai/mišriai/riebiai odai.

PUIKIOS naujienos GLAMGLOW fanėms!
Populiarioji GLAMGLOW® valomųjų odos priežiūros priemonių linija pasipildė naujais produktais. Pristatome naująjį itin koncentruotą rūgštinį šveičiamąjį veido serumą Superserum™ 6-Acid Refining Treatment. Jo sudėtyje esantis unikalus GLAMGLOW® kompleksas „Super Six Acid Blend“ ir aktyvintoji anglis akimirksniu išvalo poras ir suteikia veido odai spindesio bei putlumo.
Superserum™ sudėtyje yra itin efektyvaus komplekso, į kurį įeina šešios rūgštys, įskaitant AHA, BHA ir PHA. Veikdamos išvien jos išvalo ir sutraukia poras, padeda ląstelėms atsinaujinti ir stabdo odos senėjimo procesus. Itin veiksminga aktyvintoji anglis valo poras, o hialurono rūgštis drėkina odą užpildydama raukšleles bei akimirksniu suteikia veidui spindinčią, gyvybingą išvaizdą.
Talpa: 30ml












Mano nuomonė:

Puikiai žinote apie mano senus ir gerus santykius su GlamGlow priemonėmis, kai kurios priemonės labai patinka, kai kurios (pvz valomosios kaukės) visiškai ne, tačiau šitoje vietoje abejingų nėra. Gavus naujienas testavimus ilgai laukiau, priemonių su rūgštimi pas mane ant kosmetinio staliuko jau ir taip be galo ir krašto, nuo vitamino C iki Pixi Glow kolekcijos. Bet... visa tai visiškai ne tas. Panaudojus naują GlamGlow šveičiamąjį veido losjoną su rūgštimi ir serumą aš supratau, kad mano oda tapo lygi lig ledas. Kaip? Net nežinau ką pasakyti, stebuklas kažkoks.
Tonizuojantis losjonas atrodo labai įdomiai, jo sudėtyje anglis ir rūgštis, jo kvapas toks, koks buvo senųjų mano tonikų vaikystėje (logiška, sudėtyje yra alkoholio, jis jaučiasi, tačiau rezultatas to vertas). Prieš naudojimą priemonę reikia gerai sukratyti, nes anglis dažniausiai nusėda ant dugno. Serumas turi irgi labai panašų aromatą, užtenka vieno paspaudimo ant viso veido. Priemonė susigeria akimirksniu ir veidas toks lygus, kokio niekada nesu turėjus (vertiname karštį ir išsiplėtusias poras). Galiu pasakyti drąsiai, nežiūrint į tai, kad priemonės labai koncentruotos, jos nedirgina mano jautrios odos, o rezultatas tobulas, būtent todėl labai drąsiai rekomenduoju išbandyti, ypač tiems, kieno poros labai akivaizdžiai matomos, rezultatas pranoks visus lūkesčius.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig