2019 m. gegužės 24 d., penktadienis

Garnier Mineral Action Control+


Gero penktadienio, mano brangieji. Šiandien šnekėsime apie dezodorantus, aš manau, šį tema kaip niekada aktuali vasaros sezono metu. Patikėkite, tobulai tinkantį dezodorantą atrasti be galo sunku, vienas nepasaugo nuo prakaito kvapo, kitas tepa drabužius, dar kitas dirgina oda. Neseniai testavimui gavau Garnier Mineral Action Control+, kuris pasak gamintoją apsaugo nuo prakaito net 96 valandas.




Darbo pokalbiai, treniruotės, įtempti pristatymai... ir daugybė kitų situacijų, kai tau reikia daugiau pasitikėjimo nei bet kada anksčiau. Garnier nusprendė suderinti maksimalų efektyvumą ir tinkamumą odai. Pirmasis klinikiniais tyrimais patikrintas Garnier antiperspirantas: iki 96 valandų* išliekantis sausumo pojūtis ir optimalus toleravimas. Klinikiniais tyrimais įrodytas efektyvumas: gaivos ir švaros pojūtis, jokio lipnumo, jokių likučių ar dėmių ant drabužių.

Vienas dezodorantas, dviejų pranašumų derinys:
* 96 valandas išliekantis odos sausumo pojūtis!
* Puikiai toleruojama odos: prakaito kvapą slopinančios medžiagos yra padengtos mačios arbatos ekstraktu, kuriame gausu polifenolių.
* Jokių dėmių: tavo drabužiai visą dieną išlieka švarūs.




Mano nuomonė:

Aš nežinau, ar kam nors reikia dezodoranto, kuris apsaugo nuo prakaito tiek ilgai? Nebent, mes šnekame apie kažkokį vasaros festivalį arba žygį, visais kitais atvejais, tikrai ne. Kas man yra svarbu? Kad dezodorantas nepaliktų baltos spalvos dėmių ant mano tamsių drabužių ir geltonų ant šviesių drabužių, nedirgintų odos ir suteiktų sausos odos pojūčio. Aš paskutinės nuotraukos puikiai suprantame, kad Garnier dezodorantas aš tikrai pasitikiu, mano mėgstamiausias variantas violetinės spalvos, kuris tinka spalvotiems drabužiams. 
Ar man patiko naujiena? Tikrai taip, net skirtumas yra, sausumo pojūtis išsilaiko žymiai ilgiau (vertinant karštį, mano aktyvų gyvenimo būdą (tai ne sportas, kur po treniruotės galima nueiti į dušą ir nesvarbu kaip tu kvepi, tai susitikimai mieste, kai apie dušą net pagalvot negali, o kondicioneriai yra ne visus, todėl stipriau apsaugantis dezodorantas yra privalomas dalykas)), odos jautrumą ir ryškių dezodorantų kvapų netoleravimą. Taip taip, aš nenoriu kvepėti dezodorantu, aš noriu kvepėti savo kvepalais, todėl niekada neperku ryškių Tropinių, vaisinių ir panašių aromatu. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Garnier Mineral šeimoje atsirado dar vienas tobulas dezodorantas, kurį rinktis pieštukinį ar purškiamą, priklauso tik nuo jūsų.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig