2019 m. gegužės 22 d., trečiadienis

Metų nusivylimas - EVELINE LIQUID CONTROL makiažo pagrindas


Aš manau, kad jau iš pavadinimo visiems suprantama, kad EVELINE LIQUID CONTROL makiažo pagrindas man visiškai nepatiko. Aš labai dažnai ieškau populiarių ir visoms patinkančių priemonių pabandymams, nes dar tikiu, kad galima atrasti ir už mažus pinigus gerą dalyką, tačiau tikrai ne šį kartą. 



Makiažo pagrindas padeda sukurti matinio atspalvio, nepriekaištingai lygios ir švelnios odos efektą. Jis paslepia nuovargio požymius, suteikia odai švytėjimo, švelnumo. Makiažo pagrindas padengia odą plonu tolygiu lengvu sluoksniu ir paslepia odos netobulumus, neužkemša porų, leidžia odai kvėpuoti. Priemonė sukuria tarsi antrą skaistų ir gaivų švytinčios, lygios ir švelnios odos sluoksnį. Makiažo pagrindas išlieka iki 24 valandų. Prieš naudojimą buteliuką gerai sukratyti.





Mano nuomonė:

Kiekvienais metais pavasarį ir rudenį aš keičiu savo kreminę pudrą. Situacija ne tokia, kad aš labai norėčiau tai padaryti, esmė tame, kad staigiai pradeda niekas netikti ir baisiai atrodyti ant odos. Keičiasi oras, keičiasi odos tipas, keičiasi net odos atspalvis, todėl nori - nenori, reikia ieškoti naujos priemonės. Šis pavasaris nebuvo išimtis, jeigu aš labai sėkmingai visą žiemą naudojau L'oreal True Match ir Smashbox kremines pudras, pavasarį jos tapo per riebios, per tamsios (veido oda pradėjo oksiduotis stipriau, plius nusiplovė savaimio įdegio kremas,  veidas baltas kaip sūris), vizualiai tapo labai matomos. Ką aš padariau? Atidariau youtube ;)) Logiška, ne?  EVELINE LIQUID CONTROL makiažo pagrindas vienas iš populiariausių savo kategorijoje, jis lengvas, nesvarus, vidutinio maskavimo efekto, gerai išsilaiko, nematomas ant odos ir tobulai atrodo ant brandžios odos nes neparyškina raukšlių (nors raukšlių aš neturiu, būna kreminių pudrų, kur paryškina viską). Eurokos nuolaidos padarė savo ir norimo atspalvio buteliukas jau mano rankose.
Įpakavimas labai gražus ir stilingas, vertinant kainą, mano rankose stiklinis buteliukas su geros kokybės pipete. Buteliukas matinis, sunkūs, pipetė priemonę dozuoja idealiai. Mano atspalvis gana šviesus, nes internete aš perskaičiau, kad pudra gali stipriai oksiduotis ir patamsėti. Su atspalviu aš kiek prašoviau, jis vistiek per šviesus, tačiau aš toriu spalvos korektorius, tai tikrai nėra problema.
Pudros tekstūra irgi maloni, ji nėra riebi, skysta ir maloniai dengiasi. Bet tas vaizdas, OMG, tas vaizdas ant veido toks baisus, kad nežinau net ką pasakyti. Aš manau, puikiai viskas matosi ant rankos.  EVELINE LIQUID CONTROL makiažo pagrindas paryškina visas poras, visas raukšles, atrodo ant veido labai sausai ir nenatūraliai. Po kelių pabandymų aš tikrai praradau viltų ir sakau, kad priemonė visiškai netinka mano veido odai.
Ką pasakyti daugiau? Nežinau, reikia bandyti, nes vieniems patinka, kitiems ne. Galimai, jeigu mano veido oda būtų lygesnė ir nebūtų didelių porų nosies zonoje, vaizdas būtų kiek kitoks. O dabar jau yra kaip yra.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig