2019 m. gegužės 22 d., trečiadienis

PIXI Glow Collection


Labas rytas, mano brangieji, kas apie ką, o aš vėl apie PIXI. Visiškai neseniai gavau testavimui jų naują PIXI Glow Collection. Taip jau yra, kad kelis produktus aš jau esu bandžiusi, todėl atsiliepimas šį kartą kaip niekada greitai.


















Mano nuomonė:

Aš tradiciškai labai greitai apie visas priemones. Glow kolekcijoje pristatomi kaip seniai ir labai gerai žinomos priemonės (Glow Tonic PIXI kompanijos best seller), taip ir visiškai naujos ir niekada nematytos priemonės (On-The-Glow priemonę matau pirmą kartą). 
Ant mano kosmetikos staliuko jau seniai gyvena labai didelis Glow Tonic įpakavimas, jis vardinis ir labai didelis. Kokia buvo mano nuomonė? Geras, tačiau nieko ypatingo, sutikime, priemonių su rūgštimis rinkoje labai daug, todėl tam, kad patikti ir įtikti reikia dėti daugiau pastangų. Atidarius mažesnio tonizuojančio losjono įpakavimą aš supratau, kažkas pasikeitė ir labai stipriai, aš pradėjau jausti rūgštį. Gamintojas teigia, kad tonerio sudėtyje net 5% Glikolio rūgšties. Aš negaliu pasakyti, ar mano didesnis įpakavimas toks pats vertinant sudėtį, tačiau pojūčiai naudojant visiškai kitokie. Rūgštis labai jaučiasi, jeigu veidas po gilaus porų valymo, rūgštis jaučiasi dar stipriau, priemonė griaužia odą. Iš kitos pusės, efektas man patinka labiau, veidas tampa lygus, o poros vizualiai mažiau matomos. Aš manau, būtent toks ir turi būti poveikis, bei rezultatas.
Aš tikėjausi bet ko, tačiau niekada negalvojau, kad Glow Tonic Cleansing Gel tiesiog labai švelnus, permatomos tekstūros, bemuilės konsistencijos, permatomas veido prausiklis, kuris visiškai nedirgina veido odos. Aš tikėjausi rūgšties, granulių, šveitimo, odos poliravimo, bet ne, priemonė visiškai kitokia ir tai jos labai didelis pliusas. Prausiklio sudėtyje ir alijošiaus ekstraktas veido drėkinimui, ir glikolio rūgštis veido poliravimui (nuoširdžiai nesijaučia net), ir kaštono ir ženšenio ekstraktai suteikia veido odai švelnumo. Prausiklis skirtas veido drėkinimui, būtent tai jis ir daro puikiai.
Glow Tonic Serum aš jau esu bandžiusi, su dideliu malonumu sunaudojau visą įpakavimą ir man be galo patiko rezultatas, tačiau yra vienas minusas - veido lipnumas. Serumas permatomas, tačiau gana klampus ir lipnus. Ne, tai nėra riebumas, tai visiškai kitoks pojūtis ant veido, todėl jį patariu naudoti tik vakarais kartu su PIXI aliejaus (rožių arba jazminų). Serumas suteikia veidui švelnumo, iš ryto mano oda tampa lyg kūdikio.
Phenomenal Gel man patiko labiausiai, artėjant vasarai ir įdegio sezonui jis taps tikruoju mano atostogų 'must have'. Konsistencija švelni, jis neriebina, nesuteikia svorio, jis visiškai nesijaučia ant veido, puikiai drėkina ir susigeria akimirksniu. Kremas-gelis skirtas subalansuoti jūsų odos Ph balansą naudojant visas kitas priemones.
Paskutinė ir įdomiausia priemonė - On-The-Glow drėkinamasis pieštukas (įdomu, ar galima taip sakyti?). Priemonė skirta tiek veido odos, tiek lūpų, tiek plaukų drėkinimui. Tai savotiškas balzamas, kuris drėkina akimirksniu, susigeria ant mano veido gana sunkiai, ant lūpų puikiai. Po naudojimo veido oda spindi (puikiai matote rezultatą ant mano rankos), tačiau tas efektas man nelabai, užtepus kreminę pudrą norisi nuvalyti makiažą, nes per riebu. Stikas puikiai tiks labai riebiai odai, arba vasaros sezonu paplūdimyje, kai reikia staigaus drėkinamojo efekto.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad visos priemonės puikios kokybės ir tikrai atras savo pirkėjus, vienintelis minusas - jų nėra Lietuvoje, todėl reikia užsakinėti iš pagrindinio https://pixibeauty.co.uk puslapio.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig