2019 m. gegužės 21 d., antradienis

Maybelline New York Tattoo Liner ilgalaikis akių kontūro pieštukas


Labas rytas, mano brangieji, kokie jūsų mėgstami akių pieštukai? Mano UD ir MAC, tačiau, jeigu nesinori mokėti 20-25 eurus už vieną pieštuką, labai rekomenduoju apžiūrėti Maybelline stendą, nes  pieštukai, kuriuos gavau testavimui, tiesiog tobuli.






Mano nuomonė:

Aš dažniausiai naudoju akių pieštukus, o akių pravedimai vis guli stalčiuje. Kokie mano reikalavimai akių pieštukams? Pieštukas turi būti minkštas, spalva privalo būti intensyvi ir ryški (spalvų pasirinkimas irgi nemažiau svarbus), pieštukas neturi trupėti ir lūžinėti, pieštukas turi ilgai išsilaikyti ir nesuteikti Pandos efekto paakių zonoje (aš naudoju pieštuką blakstienų linija paryškinti). 
Kokios spalvos pieštukus naudoju dažniausiai? Juodos ir rudos, labai retai mėlynos ir violetinės.
Savo kosmetinėje be garsiųjų MAC IR UD pieštukų turiu ir Maybelline, galiu pasakyti, kokybė tikrai nėra bloga. Naujas Maybelline Tattoo Liner pieštukas juodos spalvos patiko man labiausiai, jis labai intensyvios juodos spalvos, tinka pravesti tiek vidinę, tiek paryškinti akių blakstienų liniją. Išsilaiko visą dieną, o svarbiausiai, jis labai minkštas, todėl visiškai nedirgina akių. Gamintojas siūlo net 4 atspalvius, todėl kiekvienas gali pasirinkti pagal savo poreikis. Pasakysiu nuoširdžiai, blizgios spalvos nėra mano favoritas, aš tokių tiesiog niekada nenaudoju, o juodą ir rudą nusipirksiu dar ne vieną kartą.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig