2019 m. gegužės 20 d., pirmadienis

Margarita šampūnas ir plaukų kondicionerius pažeistiems plaukams



Jeigu mano mamos paklausti apie jai labiausiai patinkantį šampūną, atsakymas būtų labai paprastas, Margartita dilgėlių šampūnas riebiems plaukams. Nežinau kodėl, tačiau dažniausiai rinkoje siūlomi šampūnai sausime,s pažeistiems ir dažytiems plaukams, šampūnų riebiems labai mažai, o gerų šampūnų riebiems plaukams vienetai, vienas iš kokių Margarita. Aš savo nuostabai, Margarita plaukų priežiūros priemonių bandžiusi nesu (aš apie naujienas, iš senos linijos testavau kiaušinių plaukų kaukę ir sausą šampūną, abi priemonės patiko mano plaukams), todėl man buvo kelis kartus įdomiau įvertinti tiek kokybę, tiek rezultatą.



Šampūnas ir plaukų kondicionerius su kolagenu ir ricinos aliejumi – tikras pastiprinimas kasdienėje pažeistų plaukų priežiūros rutinoje. Kolagenas padeda suteikti sveikų ir žvilgančių plaukų išvaizdą. Ricinos aliejus gerai žinomas kaip plaukus drėkinanti, maitinanti ir minkštinanti medžiaga, kuri gelbėja plaukus nuo skilinėjimo ir šakojimosi. Šampūne esantis keratinas - tai plaukus stiprinantis baltymas. Patikrinta dermatologų.  Geriausiam rezultatui pasiekti kartu naudokite “Margarita” kondicionierių su kolagenu ir ricinos aliejumi.





Mano nuomonė:

Atidarius Biok.lt internetinį puslapį aš ten likau labai ilgam, kai pamačiau Margarita naujienų sąrašą supratau, seniai aš nebuvau prie šių priemonių lentynos. OMG, kokie dužo geliai, kokie kūno šveitikliai ir kremai, su šaltalankių aliejumi jau įrašytas į norų sąrašą, o kol kas grįžtame prie šampūno ir kondicioneriaus. 
Mano anksčiausias įvertinimas keliauja įpakavimui, jis labai 'skanus', praktiškas ir patrauklus, tokį tikrai pastebėčiau parduotuvėje. Didelis pliusas - permatomas šampūno buteliukas, puikiai matosi tiek priemonės tekstūra, tiek permatoma spalva (patikėkite, kai kam labai svarbu, kad šampūnas būtų permatomos, o ne kreminės spalvos), tiek konsistencija. Dangteliai gerai ir saugiai užsidaro, naudoti tokias priemones vien malonumas.
Šnekant apie rezultatą noriu pasakyti, kad labiausiai man patiko šampūnas, jis švelniai nuvalo visus nešvarumus, nesausina ir nedirgina galvos odos, kondicionerius man pasirodė kiek per silpnas mano plaukams, kiaušinių kaukė mano plaukams patinka labiau.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig