2019 m. gegužės 28 d., antradienis

Organic Kitchen veido kaukės


Labas rytas, mano brangieji, vakar peržiūrėjau kelis blogus ir supratau, kad mes tampame beveik vienodais. Rašome apie vienodas gautas testavimui priemones, darome plius minus panašias nuotraukas. OMG, man reikia kažką daryti su savo blogu, reikia sugalvoti, kaip daryti kitaip. Galimai pirkti daugiau kosmetikos testavimui pačiai? Tada atsirastų daugiau reklaminių įrašų (sutikime, blogeris turi iš kažkuo gyventi). Žodžiu, aš vis dar galvoju kur galėtų būti mano blogo išskirtinumas, o jums pasakoju apie fantastiškas Organic Kitchen veido kaukes.















Mano nuomonė:

Faina turėti draugių, dar fainiau, kai tavo draugės irgi blogerės. Šitoje situacijoje privalumų yra daug, nereikia pasakoti kaip daryti nuotraukas keliaujant kartų, nereikia klausti "ar galima filmuoti stories į Instagramą", nereikia ilgai pasakoti kaip atrodo viena ar kita kosmetikos naujiena, kurios taip norisi. Taip buvo ir šį kartą, pamačius pas Darja Instagrame Organic Kitchen parduotuvė griebiau telefoną ir rašiau, kad noriu irgi kelių veido kaukių. Organic Kitchen gana populiarus rusų kosmetikos brendas, tai vienas iš Organic Shop brolių. Pasirinkimas parduotuvėje milžiniškas, kainos juokingos (už viską sumokėjau 5 EUR), sudėtis gana nebloga, plius juokingi ir šmaikštūs pavadinimai. Hmmm, dabar galvoju, kaip man juos Jums išversti į lietuvių kalbą.
Pradėsime nuo vienos iš populiariausių ir best seller kaukių "Po vakarėlio", tai gelio kosnsitencijos kaukė, sudėtyje greipfrutas ir citrinų sultys (panašiai kaukė ir kvepia). Gamintojas siūlo užtepti kaukę storu sluoksniu ant viso veido, palaukti apie 15 min ir likučius nuvalyti. Perskaičius kažkur forume, kad geriausiai kaukę laikyti šaldytuve, taip efektas bus geresnis. Patikėkite, tobulai, kaukė labai gerai atgaivina ir drėkina veidą. Daugiau ir neturi nieko daryti, ypač už tokius pinigus.
Valomoji "Vakarėlis Marse" kaukė viena iš mano mėgstamiausių, jos konsistencija kreminė, aromatas nuostabus, sudėtyje raudonas molis. Negaliu pasakyti, kad tai molio kaukė, kuri yra agresyvi ir traukia veido odą. Ne, tai kreminė kaukė, kuria irgi reikia tepti kiek storesniu sluoksniu, palaukti apie 15 minučių ir nuplauti. Keista, tačiau mano oda beveik sugeria visus kaukės likučius, veidas po plovimo tampa minkštas ir labai pamaitintas. Būtent šita kaukė tapo mano"must have", būtent ją rekomenduoju išbandyti.
Kitas mano sąraše veido šveitiklis "Linksmasis riestainis" (kito pavadinimo niekaip nesugalvoju, nes verčiant pažodžiui gaunasi 'gerai iškeptas riestainis", bet pavadinimas turi kitokį sumanymą ir reikšmę). Kvapas - saldus, ką tik iškeptų bandelių. Sudėtyje rudas cukrus, abrikosų organinis aliejus ir kavos pupelės. Šveitiklis labai švelniai poliruoja veido odą, po naudojimo veidas lygus, o oda atsinaujinusi ir labai minkšta.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Organic Kitchen kosmetikos priemonių esu mačiusi ir Lietuvoje, jos pagamintos Estijoje, pavadinimai parašyti angliškai ir jau tokio wowww efekto (bent jau man) tikrai nedaro. Jeigu keliausite į Rusiją, būtinai apsilankyti rusiškos kosmetikos parduotuvėje, rasite tokių perliukų, kad OMG, vienas iš jų Organic Kitchen veido kaukės.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig