2019 m. gegužės 28 d., antradienis

Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit


Nepatikėsite, tačiau aš beveik susiruošiau į sporto klubą, abonementas nupirktas, sutartis pasirašyta, trauktis nėra kur, todėl nuo kito mėnesio aš sportuosiu ir eisiu į baseiną. Ko reikia einant į sporto klubą? Teisingai, mini dušo želės ir kūno priemonių įpakavimų, nes didelių neštis su savimi aš jokio noro neturiu. Mano pirmoji pažintis su Baylis & Harding kūno priežiūros priemonėmis buvo labai sėkminga (aš turėjau vonios putas), todėl nusprendžiau išbandyti ir kitas linijas.









Mano nuomonė:

Baylis & Harding turi labai didelį pliusą - nuostabius ir neerzinančius aromatus. Jeigu body shop  mandarinas kvepia mandarinais taip, kad galima mirti, tai Baylis & Harding aromatas labai subtilus ir vos jaučiamas. Labai patiko mano išrinktų priemonių konsistencija, kūno losjonas susigeria akimirksniu, būtent tokios priemonės ir reikia į sporto klubą, kad gerai drėkintų, tačiau laukti apie ilgai kol kremas susigers aš noro visiškai neturiu. Dar vienas pliusas - galima nusipirkti didelius įpakavimus ir dapilinėti pasibaigusias priemones. Logiška? Tikrai taip. 
Baylis & Harding siūlo labai didelį kvapų ir kūno priežiūros priemonių pasirinkimą, aš pirkau internetu, tačiau asortimentą galima rasti ir Elevita parduotuvėje, todėl labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig