2019 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Gosh Colour Rescue plaukų kaukė dažytiems plaukams


Labas rytas, mano brangieji, šiandien nuo pat ryto šviečia saulė, todėl aš be galo laiminga ir super geros nuotaikos. Kol turiu laiko (visai nedaug), nusprendžiau prisėsti prie blogo rašymo ir pasidalinti keliais atsiliepimais. Pradėsime nuo Gosh Colour Rescue plaukų kaukės dažytiems plaukams.






Mano nuomonė:

Jeigu naiviai galvojote, kad Gosh siūlo savo klientams tik dekotaryvinę kosmetiką, labai klystate. Su Gosh plaukų priežiūros priemonėmis susipažinau labai seniai, gavau testavimui tiek serumą, tiek plaukų plaukų šampūną ir balzamą garbanotiems plaukams. Rezultatas man patiko, todėl apie priemones liko labai geri prisiminimai. Kodėl nepirkau pati? Testavimui siunčia tiek priemonių, kad nuoširdžiai negaliu nieko nusipirkti, nes ir taip vonia atrodo kaip kosmetikos altorius. 
Po paskutinio Gosh naujienų pristatymo aš skubėjau namo su naujomis priemonėmis, mano džiaugsmui dovanų maišelyje buvo ir plaukų akuėk dažytiems plaukams. Kaukė gana tirštos kosnsistencijos, kvapas malonus, kiek cheminis, ant plaukų nelieka. Gosh kaukė pasiskirsto ant plaukų lengvai, jos reikia visai nedaug (pirmą kartą užtepiau daugiau nei reikėjo, plaukas buvo slidus, tačiau per sunkus). Rezultatas - sunkūs ir slydus plaukai (būtent tokie man ir patinka), apie spalvos apsaugą ir išsilaikymą sakyti sunku, aš to efekto nepastebiu, tiesiog naudoju po plaukų dažymo specialias priemones ir tikiuosi tobulo rezultato.
Minusas - man nepatiko įpakavimas, vonioje šlapiomis rankomis imti kaukę visiškai nesinori, todėl aš dviem rankom už higieniškus buteliukus. Kaukės ieškome Kosmada parduotuvėje, kaina apie 11 EUR.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig