2019 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Kiehl’s Calendula Serum-Infused Water Cream


Koks mano mėgstamiausias veido tonizuojantis losjonas iš Kiehl's? Su medetkomis, nes jis idealiai tinka mano jautriai, mišriai ir raustančiai odai su poromis. Ar man patinka prausiklis su medetkomis? Ne, man labiau patinka klasikinė kreminė Kiehl's prausiklio versija. Dar užmiršau apie vieną iš mėgstamiausių veido kaukių su medetkomis, kuri naudojama du kartus per savaitę daugiau nei pusė metų. Dabar suprantate, kaip aš apsidžiaugiau, kai gavau pakvietimą į naujo Kiehl’s Calendula Serum-Infused Water Cream pristatymą.




Lengvos tekstūros ekspertų sukurtas Calendula Serum-Infused Water Cream yra mūsų naujoji multi-stebuklinga formulė, kuri palieka odą švelnią it žiedlapis ir išlaiko drėgmę joje. Norėsite daugiau nei vieno Calendula Serum-Infused Water kremo, nes jis tinka visiems odos tipams! Su aukščiausia medetkų koncentracija ši inovatyvi formulė sukurta, kad padėtų drėkinti odą ir suteiktų spindesio.






Mano nuomonė:

Nustebino, tikrai nustebino. Kremas labai neįprastos konsistencijos, tai savotiškas balzamas, sakyčiau silikoninės tekstūros (kiek riebokas, slydus tarp pirštu ir susigeria ne taip greitai), tačiau silikonų sudėtyje nėra. Kvapas natūralus, vos jaučiamas medetkų, tai labai didelis pliusas. Kremo-serumo įpakavimas tradicinis, patogus, stilingas. 
Poveikis man labai patiko, džiaugiuosi, kad Medetkų priemonių linijoje pagaliau atsirado ir kremas. Aš bandžiau šį kremą naudoti įvairiais būdais - rytais kaip makiažo pagrindą. Kremas susigeria ne taip greitai, kaip norėtųsi, bet kol aš padarau antakius, veidas šilkinis, kreminė pudra tepasi tobulai, veidas lygus, o poros atrodo mažesnės (tai ne tik vizualus, tai kaupiamasis efektas). Vakarais kartu su medetkų kauke - irgi patiko, tačiau vakare man labiau patinka riebesnės ir geriau maitinančios priemonės (pvz aliejus).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kremas tikrai pradžiugins tuos, kas jau įsimylėjo medetkų veido priežiūros liniją ir taps nuostabiu veido priežiūros ritualo papildymu.

PR sample








SHARE:

1 komentaras

  1. Kad antras ingredientas po vandens yra silikonas ir nevienintelis. Ir labai jaučiasi. Nors kremas man laaabai patinka kaip makiažo pagrindas :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig