2019 m. birželio 3 d., pirmadienis

Bellàpierre Kompaktinė mineralinė pudra ir skaistalai


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie išbandytus Bellàpierre mineralius skaistalus ir pudrą. Dažniausiai (šnekant apie mineralinę kosmetiką) šnekame apie byrius produktus, bet šį kartą užsakiau kompaktinius su veidrodžiais. Logiška, kad kartais norisi pataisyti makiažą, įsidėti pudrą į savo rankinę, pasiimti pudrą į kelionę (negalvojant apie veidrodį, tinkamą apvalios formos šepetėlį). Ar yra skirtumas? Ar priemonės tokios pat, tik patogiau jas naudoti?






Bellapierre mineralinė pudra yra natūralus produktas, naudojamas 5 būdais: kaip maskuoklis, makiažo pagrindas, fiksuojamoji pudra, užbaigiamoji pudra ir priemonė, apsauganti nuo saulės, turinti apsauginį faktorių SPF15. Pagaminta iš visiškai natūralių mineralinių pigmentų ir raminamojo simondsijų aliejaus.

Su apsauginiu faktoriumi nuo saulės SPF15. Tik išoriniam naudojimui.

Rekomenduoja dermatologai
- Stabdo smulkių raukšlelių atsiradimą
- Tobulai maskuoja odos defektus (spuogelius, kapiliarus, egzemą ir kt.)
- Apsaugo nuo ultravioletinių UVA ir UVB spindulių (SPF 15)
- Veikia kaip antioksidantai
- Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu
- Neužkemša porų, neskatina spuogų atsiradimo
- Sudėtyje nėra talko, aliejų, sintetinių dažiklių, konservantų bei kitų cheminių priedų



Pirkti: http://el-bioteka.lt















Mano nuomonė:

Taip, visi puikiai žinome, mineralinė kosmetika dažniausiai birios formos. Ar tokias pudras patogu naudoti? Vertinant rezultatą ant veido, nuoširdžiai atleidžiu viską, tačiau patogumas nelabai didelis. Aš labai dažnai užmirštu užsukti birios pudros dangtelį ir pas mane visa pudra atsiranda įpakavime. Kam taip dažnai būna? Kiek gaunu žinučių, daugumai. Aš jau nešneku apie tai, kad visiškai nesinori į savo mažą rankinę grūsti pudros, veidrodžio ir šepetėlio. Norisi įprasto ir patogaus sprendimo, aš tokį radau, tai Bellàpierre Kompaktinė mineralinė pudra ir skaistalai. Aš esu bandžiusi Bellàpierre tek pudros, tiek skaistalų įprastus variantus, skirtumo nėra, tik įpakavimas kiek kitoks, mano akimis patogesnis. Tai labai graži ir stilinga juodos spalvos pudros dėžutė su veidrodžiu ir sponžu. Mano pasirinkimas -CINNAMON pudros atspalvis. Jis gana tamsus (priminsiu, pudra stipriai oksiduojasi ant veido, todėl patariu pirkti kiek šviesesnius atspalvius), man jis tinka puikiai (juk vasara prieš akis, įdegsiu ir naudosiu su dideliu malonumu). Man buvo kiek neįprasta pradžioje naudoti pudrą su sponžu, iš įpročio norėjosi pasiimti šepetėlį ir kaip įprasta sukamais judesiais padengti veidą, bet.... po kelių naudojimų supratau, kad vizualiai skirtumo beveik nėra, o taisyti makiažą su sponžu kur kas patogiau, nei su šepetėliu. Mineralinė pudra turi gana neblogą maskavimą,  idealiai išlygina veido atspalvį ir suteikia lengvą glow efektą (matinis veidas nebus). Makiažas išsilaiko apie kelias valandas, toliau man švytėjimo būna per daug, todėl tenka su pudra pereiti per T zoną ir vėl džiaugtis gyvenimu.
Desert rose skaistalai fantastiškai gražios persikinės spalvos, man atrodo (kiek aš prisiminu) birios konsistencijos skaistalai turi tokį pat pavadinimą, tik spalva labiau rožinė. Man buvo keistas gamintojo sprendimas, tačiau skaistalų įpakavimas toks pat, kaip ir pudros, jie irgi turi sponžą. Nuoširdžiai labiau norėtųsi šepetėlio, bent jau mažo. Skaistalai suteikia veidui gaivumo ir atrodo tobulai visą dieną.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man Bellàpierre mineralinės kompaktinės priemonės labai patiko, rekomenduoju išbandyti jeigu patinka lengvas glow efektas, o taip pat dar kartą priminu, kad pudra kiek patamsėja, todėl reikia rinktis vienu tonu šviesesnius atspalvius.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig