2019 m. birželio 5 d., trečiadienis

Fa Brazilian Joy of Life


Labas rytas, mano brangieji, šiandien visai netikėtai supratau, kad jau nebeturiu apie ką rašyti bloge. Taip taip, vasaros sezonas, norėti negalima daug. Liko kelios L'oreal naujienos ir neišbandytos veido priežiūros priemonės, viskas. Laukiu naujų siuntų, o kol kas šnekame apie Fa kūno priežiūros priemones. Gavau testavimui dezodorantus ir dušo želę.












Mano nuomonė:

Prisipažinsiu, priemones testavau ne aš, o mano mama. Galiu pasakyt drąsiai, Fa siūlo savo pirkėjams labai platų kūno priežiūros priemonių asortimentą, nuostabius kvapus ir veganišką dušo želės sudėtį (nieko apie tai plačiau nežinau, reikės pasidomėti labiau, nes man tai jau irgi aktualu), prieinamas kainas ir gera pasiekiamumą (priemones galima rasti net mažiausioje maxima parduotuvėje).  Aš nelabai mėgstu ryškių kvapų, ką jau nepadarysi, dievinu priemones visiškai ne kvapo, kad jos neužgožtų mano mėgstamų kvepalų aromato (kartais kvepalai ir ryškiai kvepiančios kūno priemones draugauja sunkiai, kartais skamba kartu taip blogai, kad geriau nereikia net bandyti), tačiau rutulinį dezodorantą išbandžiau ir man labai patiko jo kreminė konsistencija ir rezultatas. Ne, jis nepasaugo nuo prakaito 24valandas, tokių priemonių tiesiog neegzistuoja kas ką besakytų ir rašytų. Priemonė nepalieka baltų dėmių, turi subtilų, tačiau kiek erzinantį aromatą, nesukelia alergijos ir gali pasigirti labai prieinama kaina. Mano mamai purškiamas dezodorantas ir dušo želė labai patiko, jai patinka kvapai, ji nuo tokiu svaigsta. Aš manau, kad Fa atrado dar vieną labai ištikimą pirkėją, nes jau vonioje radau dar vieną nupirktą mamos dušo želę, tačiau jau kreminės konsistencijos. O aš, kaip bebūtų keista, nusipirkau Fa kūno šveitiklį ir labai tuo džiaugiuosi, apie jį bloge papasakosiu jau netrukus.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kompanijos labai teisingai daro siusdami priemones testavimui. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ne, man tikrai nepatiks, o po to išeini iš parduotuves su dušo žele arba kūno šveitikliu. Vat tau ir nepatinka ;-)))) Reikia išbandyti, o tada spręsti.

PR sample












SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig