2019 m. gegužės 4 d., šeštadienis

Diana Arno butique in Tallinn (Tallinn Fashion Week)


Gražaus šeštadienio, mano brangieji, šiandien vėl šnekėsime apie madą, o tam keliaujame į Taliną, mano mėgstamos Diana Arno Dizainers butiką, kur apžiūrėsime siūlomą asortimentą, aš pasidalinsiu savo mintimis, papasakosiu apie kokybę ir internetinę parduotuvę.


Aš jau spėjau parodyti vieną iš drabužių derinių, kuriuos mes nufotografavome su Vike, jis Jums labai patiko, todėl tęsiame temą ir šnekame apie Diana Arno kūrybą toliau.
Kaip aš jau sakiau, jos parduotuvė yra Talino centre, lokacija labai patogi kiek patiems Talino gyventojams, tiek užsieniečiams. Pasimesti neįmanoma, nepastebėti ir neužeiti irgi. Čia parduotuvė ir siuvykla kartu, vertinu tokį sprendimą, nes matai kokias medžiagas naudoja siuvėjai, kaip dirba (ačiū dievui, dirba legaliai ir su Zara šešėliniu siuvimu neturi nieko bendro), kaip gimsta kiekvienas dizainerės kūrinys.
Na o tiems, kas neplanuoja savo kelionės į Taliną, palieku internetinės parduotuvės nuorodą https://dianaarno.com
Vienas dalykas, kai matai drabužius per kompiuterio ekraną, kitas, kai matai kolekciją ant podiumo, o visai kas kita, kai ateini į parduotuvę apžiūrėti gyvai. Man patiko tiek dizainas, tiek kokybė, tiek dydžių galimybės, tiek spalvų sprendimai. Žodžiu, rekomenduoju drąsiai.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig