2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Rhodiola Plus XS™


Trūksta energijos? Sunkus ir labai ilgas pavasaris? Bloga nuotaika ir nieko nesinori? Rhodiola Plus XS™ skuba Jums į pagalba, tačiau tinka tik tiems, kas tikrai gyvena labai aktyvų gyvenimą. Koks mano rezultatas? Labai juokingas, nes nuo didelės vitamino C dozės prasidėjo budėjimas prie šaldytuvo.




Ytin efektyvi tabletė, kurios sudėtyje yra 4 natūraliai gautųaugalų koncentratų ir vitamino C. Rausvoji rodiolė auga Sibiro arkties laukuose, kur ūkininkai surenka jos derlių ir pristato kaip „Nutrilite“ patvirtintą augalą. 

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
  • Pagaminta iš „Nutrilite“ patvirtintos rausvosios rodiolės, todėl tai yra patikima. Rausvoji rodiolė auginama tvariuose ūkiuose ir atitinka aukštus NUTRILITE prekės ženklo standartus.
  • Vitaminas C palaiko energiją teikiančią medžiagų apykaitą ir skatina normalią psichinę funkciją.
  • Žaliosios arbatos ekstraktas kiekvienai porcijai suteikia 75 mg natūralaus kofeino.

Tai Jums patiks
Kad ir kur jus nuves gyvenimo nuotykiai, keliaukite kartu su „XS Rhodiola Plus“!
Tai puikus mažai kalorijų turintis maisto papildas, kurio sudėtyje yra „Nutrilite“ patvirtintos rausvosios rodiolės, išaugintos Sibiro arktyje.  Kiekvienoje tabletėje yra 30 mg vitamino C, kuris palaiko normalią energijos teikiančią medžiagų apykaitą ir skatina psichinę funkciją.Žaliosios arbatos ekstraktas suteikia 75 mg natūralaus kofeino. Vienas paprastas maisto papildas, tačiau ilgas naudingų savybių sąrašas! Be dirbtinių skonio stipriklių, dažiklių ar pridėtinių konservantų.
Nemažiau svarbi ir įvairi bei subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Verta žinoti
  • Skirta aktyviems nuotykių ieškotojams.
  • Rausvoji rodiolė auga Sibiro arkties laukuose, kur ūkininkai surenka jos derlių ir pristato kaip „Nutrilite“ patvirtintą augalą.
  • Sudėtyje yra 4 augalų koncentratų: rausvosios rodiolės šaknies, žaliosios arbatos lapų, špinatų lapų ir barbadosinės vyšnios.    







Mano nuomonė:

Man labai trūksta energijos, todėl gavus Rhodiola Plus XS™ testavimui (užsakant prekes testavimui į šitą priekių grupę niekada nežiūrėjau, nes nesportuoju (visa dar), mano gyvenimo būdas nėra super aktyvus) mes su mama labai apsidžiaugėm. Pasidalinome tabletes per pusę ir pradėjome vartoti. Kaip ir sako gamintojas, sudėtyje žalioji arbata (kofeinas), Rodiolės ekstraktas ir vitaminas C. 
Aš nuoširdžiai iš pradžių nesupratau kodėl aš užsakinėju restorane per pietus du cepelinus, sriubą ir man dar labai norisi deserto, namuose vakare vietoje košės, man labai norisi mėsos kepsnio, salotų ir kosės kaip garnyro, kodėl aš niekaip negaliu prisivalgyti ir pastoviai jaučiu alkio jausmą. Stebuklingas vitaminas C, jokios paslapties tikrai nėra. Jeigu jūsų gyvenimo būdas aktyvus, sportuojate, daug vaikštote arba dirbate fizinį darbą, tokio tipo maisto papildas tikrai patiks, nes per dieną sudeginsite visas kalorijas gautas su maistu. Aš tiksliai žinau savo porcijas ir ką galiu valgyti, o ko tikrai ne, todėl pradėjus valgyti daugiau, pradėjo augti svoris. Aišku, laiku sustabdžiau, grįžau prie batonėlių ir sriubų, kologramų (o priaugau net  3 kg per savaitę) kaip nebuvo. O mamai labai patiko, ji sakė, kad apetitas nepadidėjo, tačiau energijos tikrai daugiau, ji net dabar nevažiuoja su autobusu iki darbo, eina pėsčiomis. Ir suprask tu, kam tinka maisto papildas, o kam ne. ;-)


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig