2019 m. gegužės 15 d., trečiadienis

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer


Labas rytas, mano brangieji, nieko nenustebinsiu, jeigu pasakysiu, kad  L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer viena iš laukiamiausių naujienų rinkoje. Aš priemones testavimui gavau paskutinė, todėl jau galėjau matyti internete ir Instagrame labai daug gerų atsiliepimų apie šiuos maskuoklius. Jeigu norite trumpos mano nuomonės, Maybelline su kempinė man vistiek patinka labiau. Kodėl? Plačiau atsiliepime.





Kai gyvenimo tempas pašėlusiai greitas, Jūsų makiažas turi būti toks pat universalus kaip ir Jūs. Pristatome L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer – bet kurioje situacijoje praverčiantį gelbėtoją, gerokai pranokstantį įprasto maskuoklio galimybių ribas. Ši makiažo priemonė, pasižyminti neįprastai dideliu aplikatoriumi ir elastinga formule, suteikia 24 valandų maskuojamąjį padengimą, kuris visuomet atrodo ypač natūraliai ir niekados kaip odą apsunkinanti kaukė. Be to, jis ne tik paslepia tamsius paakius ir smulkius odos netobulumus, tačiau gali būti naudojamas ir visai veido odai padengti. Maksi maskuoklis arba mini makiažo pagrindas – Jūsų pasirinkimas. Galima rinktis iš 6 tobulai prie odos prisitaikančių atspalvių. Ko daugiau galima norėti?







Mano nuomonė:

Tarte maskuoklius bando atkartoti visi, nuo Makeup Revolution iki L'oreal. Taip, legendinis produktas, kuriuo aš deja nesu bandžiusi. Kodėl? Net pati nesuprantu, pabaigu įrašą ir nusiperku pabandymams, nes kitaip rašyti atsiliepimus ir lyginti priemones nėra visiškos prasmės. 
Aš esu bandžiusi Makeup Revolution, priemonė man labai labai patiko, nes kreminė tekstūra, lengvas sklaidymas, spalvų pasirinkimas ir geras maskavimas. Minusas - greitai pasibaigia, tačiau kaina apie 5 eurus, o jeigu sulaukti akcijos vos 3.  Kodėl gi ne?  L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer kiek kitoks, jis labai gerai maskuoja, tačiau labai 'sunkiai' atrodo mano paakių zonoje. Pasakysiu tiesiai, jis paryškina visas įmanomas raukšles, nei Revolution, nei Maybelline to nedaro. Jeigu reikėtų palyginimui, taip atrodo All Nighter maskuoklis iš UD. Jeigu paskutinį aš labai retai naudoju ir sklaidau su Beauty Blender kempine, tai L'oreal kaip ir skirtas kiekvienai dienai, tiek laiko sklaidymui, tapšnojimui ir dengimui aš neturiu, atleiskite. Ir net atkartojus visą ilgą tapšnojimo procedūrą, užtepus fiksuojančią pudrą, pakeli akis ir .... siurprizas - maskuoklis subėgo į raukšles. 
Ne, jeigu jums nuo 15 iki 25, nėra raukšlių, masuoklis patiks, naudosite kiekvieną dieną ir džiaugsitės rezultatu, nes maskavimas tobulas. 
Patikėkite, taip lengvai atsisveikinti su legendiniu produktu aš nenorėjau, todėl labai sėkmingai naudoju maskuoklį kaip kreminę pudrą, rezultatas ant veido tobulas. 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie atspalvius, labai daug šviesių ir tinkančių visoms, aš naudoju tik du paskutinius (tamsiausius), kuriuos matote ant mano rankos. 327 gana šviesus ir su geltonu spalvos pagrindu, o 328 idealiai tinka naudoti kaip kreminę pudrą, jis puikiai prisitaiko prie mano odos atspalvio.  L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer tikrai išsilaiko visą dieną, turi patogų ir didelį aplikatorių, nesukelia alergijos. Aš atradau savo maskuoklio naudojimo būdą, tačiau labai gaila, bet kaip paakių maskuoklio aš jo naudoti negaliu.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig