2019 m. gegužės 14 d., antradienis

PIXI Rose Oil Blend


Vakar gavau kurjerio laišką, kad šiandien manęs laukia dar viena PIXI siunta. OMG, aš dar senos nespėjau aprašyti. Žodžiu, dirbam pagreitintu tempu, nes priemonės veido priežiūrai tikrai labai geros, nebuvo nei vienos, kuri man nepatiktų, tačiau yra ir tokių, kurios patinka labiausiai. Kokios jos? Iš rožių linijos veido aliejus, tobullllissimo.






Mano nuomonė:

Pavasrį ir žiemą aš dažniausiai naudoju aliejus, jie puikiai drėkina ir puoselėja mano pavargusią ir išsausėjusią veido odą (taip, sprendimą naudoti veido aliejų galima atrasti ir riebiai odai, patikėkite). Mano kosmetinėje aliejų tikrai nemažai, tačiau garbingąją vietą užima šitie du gražuoliai iš PIXI: jazminų ir rožių. Apie jazminų aliejuką aš jau rašiau atsiliepimą bloge, o apie rožių noriu pasakyti, kad aromatas dieviškas, tekstūra labai švelni, susigeria ne taip greitai, tačiau tai idealus veido odos drėkinimo balansas, nes aliejus skirtas brandžiai ir jautriai odai (mano būtent tokia ir yra). Įpakavimas patogus, su pipete.
Aš negaliu pasakyti, kad yra labai didelis skirtumas tarp jazminų ir rožių aliejais, manau šitoje pasirinkimo vietoje reikia klausti savęs, koks aromatas jums prie širdies, juk aliejus, tai ne tik veido maitinimas ir drėkinimas, tai aromaterapija ir atsipalaidavimas, o taip pat ir lengvas masažas. Aš jau turiu kristalų masažuoklį, todėl masažą veidui darau kiekvieną vakarą. Rezultatai? Veido ovalas tikrai pasitempė, o paakių zona atrodo gaiviai.


PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig